Daniela Crudu va fi mamă în curând! Vedeta a făcut anunţul

Daniela Crudu urmează să fie mamă. Vedeta a anunţat anterior că îşi doreşte să aibă un copil, însă pentru a deveni mamă trebuie să urmeze un tratament de fertilizare in vitro. Daniela Crudu a anunţat că e pregătită pentru acest pas.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Da, păi n-am putut să fac, n-am rămas însărcinată, ce să zic? Adică ce puteam să-i spun? Minciuni sau să aberez fabulaţii? Da, am încercat, dar n-a fost să fie. Deci tu ţi-ai dorit? Da, mi-am dorit. Normal că mi-am dorit. La un moment dat mi-am dorit. Dar n-a fost să fie, n-am rămas, nu ştiu ce să zic. Da, na... am făcut control şi mi-a spus că am probleme la ovare, dar trebuie să mai fac controale.

Deocamdată nu îmi mai doresc să îmi fac acum. La un moment dat îmi voi dori şi dacă îmi voi dori aşa tare pot să fac şi... fertilizare în vitro. Da, bineînţeles", a declarat Daniela Crudu la TV.

Vedeta a mărturisit că suferă de diabet. "Da, mă rog, mi-a descoperit (n.r.- că are diabet). Acum fac tratament. Am un început de diabet. Da, dulciurile, nu stres, că nu sunt stresată. Ţi se pare că sunt stresată? Nu! Păi am fost la un control şi am făcut mai multe analize şi întâmplător am descoperit. Trebuie, da (n.r.- să ţină regim), dar nu ţin. Ţin un pic. Nu mai mănânc dulciuri, cel puţin cum mâncam înainte. Mâncam numai prostii, ciocolată şi prostii din astea, da. Preferam decât să mănânc ceva mâncare, să mănânc ceva dulce, un suc acidulat cu croissant şi gata, nu îmi mai era foame", a mai spus Daniela Crudu.

Daniela Crudu anunţa recent că îşi doreşte un copil. "Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească... Până atunci nu am obligaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?", mărturisea Daniela Crudu la TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Drama cumplită pe care o trăieşte Daniela Crudu! E prima oară când vorbeşte despre asta

Daniela Crudu, transformată de intervenţii estetice! "Ţi-ai stricat faţa"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Boala care face ravagii în România. Te afectează fără să-ți dai seama. Trebuie să mergi urgent

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies