Daniela Gyorfi i-a făcut un scandal monstru soţului! Vezi ce a scos-o din minţi pe artistă! "Vrea să o bage pe una dintre fiicele ei în patul lui"

Daniela Gyorfi i-a făcut un scandal monstru soţului! Vezi ce a scos-o din minţi pe artistă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Daniela Gyorfi şi George Tal formează un cuplu de mai bine de 13 ani. Cei doi au şi o fiică minunată în vârstă de opt ani şi putem spune că formează una dintre cele mai frumoase şi unite familii din showbiz.

Citeste si: Ce situație jenantă! Ce a pățit Gabriela Cristea la un concert al soţului! "Ce-mi place, ce i-aş face" Tu ce ai fi făcut în locul vedetei tv?

Artista şi impresarul au avut şi divergenţe, cum se întâmplă de altfel în orice cuplu longeviv, dar dragostea, respectul şi compatibilitatea au rezolvat toate problemele. Ei bine, recent, la Cristina Şişcanu Show, artista şi-a amintit de cea mai mare criză de gelozie pe care i-a făcut-o soţului ei.

Daniela Gyorfi i-a făcut un scandal monstru soţului! "Am făcut o criză de nervi, recunosc!"

"În urmă cu ceva timp, George mai impresaria două fete de 18-19 ani şi la un moment dat le-am luat şi pe ele la OTV, la Dan Diaconescu, să cânte, să promoveze o piesă. Au intrat puştoaicele în platou şi, ce credeţi? Vine mama lor la mine şi mă întreabă dacă îmi place melodia? Eu i-am spus că da şi că nu mai este ca pe vremuri, să fie obligatoriu să câştigi festivaluri ca să te lansezi. Şi atunci a căzut bomba! Femeia mi-a zis că oricum ea are în plan să i-o bage pe una dintre fete pe gât impresarului ca să fie sigura că-şi dă interesul pentru trupă. Ea nu ştia că eu cu George suntem împreună şi mi-a zis, mai pe româneşte că vrea să o bage pe una dintre fiicele ei în patul lui. Instantaneu m-am schimbat la faţă şi am răbufnit! M-am dus la George şi i-am spus că dacă în secunda aia nu pleacă cu....e alea de acolo, înnebunesc. Am făcut o criză de nervi, recunosc!", declarat Daniela Gyorfi.

Citeste si: Ce face Daniela Gyorfi sa arate atat de bine. "Este indicat sa se faca in fiecare zi"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate