Daniela Gyorfi, luată la rost pe net din cauza unei poze! ”Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice”

Daniela Gyorfi a fost luată la rost pe rețelele de socializare. Iată ce s-a spus despre artistă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Artista Daniela Gyorfi a fost criticată pe internet din cauza unei fotografii pe care a postat-o pe Instagram. Machiată excesiv și coafată, cântăreața a primit comentarii negative din partea utilizatorilor.

  ”Oribilă, jur! Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice. Plus abuzul de cocaină...”, ”Scuză-mă Daniela, dar buzele nu sunt ok”, ”Ce-i cu poza asta? Parcă ești beată”, sunt o parte din comentariile negative pe care artista le-a primit la fotografie.

  fara descriere

  Citeste si: Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali! Firma lui Gigi a primit somaţie de la ANAF!

  Citeste si: Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip, de ziua acestuia! Manelista a lansat piesa „Fraţii îmi aduc fericire!”

  Citeste si: Afacerile din muzică sunt o piatră de moară pentru Dan Bursuc! Are o gaură financiară de peste 700.000 de euro!

  Daniela Gyorfi e disperată să nu se îngraşe! 

  Daniela Gyorfi este disperată să nu se îngraşe şi este foarte strictă. Chiar şi aşa, artista are o slăbiciune pentru dulciuri. Daniela Gyorfi nu se ascunde şi spune câţi ani are dacă cineva vrea să ştie. Cântăreţei nu îi este ruşine să recunoască ce vârstă are: 50 de ani! 

  "Eu spun câţi ani am când mă întreabă cineva. Am 50 de ani, 50 de kilograme şi, dacă mă îngraş un kilogram, iau foc! Fiind mică de statură, 1,64 cm, încerc să mă încadrez în 49-50 kg, iar, dacă depăşesc, bineînţeles că fac foamea. În rest, nu am secrete legate de cum mă ”conserv”, fac chestii pe care le face orice om normal.

  Îmi mai fac injecţii cu botox la faţă, mă dau cu cremă, am grijă cât mănânc. Uite, nu prea mănânc ciorbe şi mâncare gătită, în schimb prefer dulciurile! Nu fumez, nu beau alcool. Cât despre sport, mereu zic „de luni ajung la sală”, dar se întâmplă să ajung la cântări, la repetiţii, deci oriunde, dar nu acolo”, a declarat Daniela Gyorfi pentru click.ro. 

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate