Daniela Iliescu, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp: „Cea mai mare dovadă de iubire...”

Culiță Sterp a părăsit competiția Survivor România pentru a fi alături de iubita lui însărcinată.

culita sterp
Culiță Sterp și Daniela Iliescu [Sursa foto: Instagram]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România 2021, după ce și-a prezentat intenția de a pleca acasă. Faimosul a refuzat să mai intre pe traseu, iar decizia care a urmat a fost una inevitabilă. Culiță Sterp urmează să se întoarcă acasă și să fie alături de iubita lui.

Daniela Iliescu urmează să aducă pe lume primul lor copil la începutul acestei veri. Pe pagina sa de Instagram, iubita cântărețului a transmis un mesaj emoționant.

„Frumosul meu, sunt mândră de tine și felul în care te-ai descurcat în toate situațiile. Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta i pentru mulți ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani de când te știu ai rămas același om simplu și bun, pe care faima nu l-a schimbat.

M-ai uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată. Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat apreciere, respectul și iubire atâtor oameni!”, a scris Daniela Iliescu, la Instastory.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

culita sterp
Daniela Iliescu, mesaj pentru Culiță Sterp, la Instastory [Sursa foto: Instagram]

Daniela Iliescu, despre venirea lui Culiță Sterp în România: „A renunțat la lupta pentru marele premiu”

Iubita faimosului a mărturisit că gestul pe care Culiță Sterp l-a făcut este cel mai mare gest de iubire pentru familia lui.

Daniela Iliescu d-abia așteaptă să îi povestească fiului lor cum tatăl lui a renunțat la cea mai grea emisiune din România pentru a asista la nașterea lui.

Citeste si: Daniela Iliescu, prima reacție după ce Culiță Sterp a părăsit Survivor România 2021: „Abia aștept să te văd...”

„Legat de povestea noastră, nu știu dacă am suficiente cuvinte să îmi exprim mulțumirea că lucrurile s-au așezat într-un final în favoarea noastră.

Că am avut amândoi putere să trecem peste toate greutățile din lunile astea și să rămânem conectați indiferent de distanța. Și cea mai mare dovadă de iubire, pe care abia aștept să i-o povestesc copilului nostru este că tati a participat la cea mai grea emisiune din România și a renunțat la lupta pentru marele premiu, ca să fie prezent la nașterea lui. Pentru mine asta înseamnă familia. Și orice mi-ar spune lumea legat de perioada asta frumoasă și sensibilă în care a fost departe de mine, dacă ar mai fi să repet experiența, aș spune din nou un mare DA!”, a mai spus Daniela Iliescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp este descalificat de la Survivor România, după ce a refuzat să intre pe traseu. „Îmi cer scuze oamenilor de acasă!”

Culiță Sterp, mărturisire emoționantă la Survivor România, după ce a fost descalificat din competiție. „M-am simțit vinovat!”

Daniela Iliescu, prima reacție după ce Culiță Sterp a părăsit Survivor România 2021: „Abia aștept să te văd...”

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies