Paparazzi

Daniela Nane este frumoasa chiar si tunsa baieteste! Actrita joaca primul ei rol de… barbat VIDEO EXCLUSIV

Danielei Nane (46 de ani) ii merge bine atat in plan familial, dar si profesional. In 2016 s-a casatorit in mare secret cu fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, iar la Teatrul Bulandra joaca in mai multe spectacole.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Daniela Nane este frumoasa chiar si tunsa baieteste! Actrita joaca primul ei rol de… barbat VIDEO EXCLUSIVicon photo

Daniela Nane este extrem de ocupata, are mai multe proiecte personale, o activitate plina la teatru, dar are timp si de o iesire la film cu sotul si prietenii. Acolo a fost surprinsa, zilele trecute, de paparazzi WOWbiz.ro. Daniela Nane este tunsa scurt, baieteste, dar asta nu inseamna ca nu este extrem de feminina.

Zambitoare, actrita a iesit din sala de cinema si, alaturi de sotul ei, Adrian Cioroianu si de cativa prieteni, s-a asezat la masa, in zona de restaurante a mall-ului.

In urma cu putin timp, Daniela Nane a marturisit de ce si-a schimbat look-ul. Ea joaca primul sau rol de barbat. Este vorba despre piesa “Corolianus”, de Shakespeare, in pregatire la Bulandra, regizata de Alexandru Darie.


In ceea ce priveste viata de familie, Daniela Nane a dezvaluit anul trecut, ca in 2016 s-a casatorit cu Adrian Cioroianu, fost ministru de externe, in prezent ambsador, delegate permanent al Romaniei pe langa UNESCO.


Intr-un interviu acordat revistei  Tango-Marea Dragoste, Daniela Nane, in varsta de 46 de ani a recunoscut ca s-a casatorit, in 2016, cu Adrian Cioroianu, in varsta de 50 de ani.


“La cununia noastra au fost de fata doar familia si nasii. Si Mirela Vescan cu sotul ei, care ne-a facut cateva fotografii. Am fost 20 de persoane la Episcopia din Ramnicu Valcea, pentru ca avem o relatie speciala cu IPS Varsanufie, Arhiepiscopul de Ramnic. Si ca sa nu se afle, pentru ca am vrut si noi liniste, cununia am facut-o pentru sufletele noastre, nu pentru presa. Si apoi am dansat pana in zori. Cununia civila a fost la ambasada. A stiut doar familia ca ne casatorim, la ambasada au fost doar 7 oameni”, a  povestit Daniela Nane pentru revista Tango.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune