Dansatoarea Cristina Pucean, primele declarații despre moartea nepoțelului ei de doi ani! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu băiețelul

Cristina Pucean, declarații despre moartea nepoțelului ei de doi ani. Raym a decedat în urma unui incendiu

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Nepot Cristina Pucean


In articol:

Cristina Pucean a făcut declarații despre ce s-a întâmplat de fapt cu nepoțelul ei, mort la vârsta de doi ani.

Dansatoarea maneliștilor a găsit puterea ca, la câteva zile de la tragedie, să povestească cum a murit nepotul ei, Raym. Băiețelul a decedat în urma unui incendiu, după ce a inhalat foarte mult fum.

Zilele trecute, Cristina Pucean și-a schimbat poza de profil cu o imagine neagră, de doliu. Atunci, dansatoarea preferată a maneliștilor nu a dat prea multe detalii despre ce s-a întâmplat cu nepoțelul ei și care a fost cauza morții. Astăzi, de dimineață, Cristina Pucean a scris o postare emoționantă despre ultimele clipe de viață ale băiatului în vârstă de doi ani.

Dansatoarea Cristina Pucean, primele declarații despre moartea nepoțelului ei de doi ani! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu băiețelul

Dansatoarea Cristina Pucean a povestit ce s-a întâmplat cu nepotul ei, Raym, băiețelul de doar doi ani care a murit săptămâna trecută.

Citeste si: Doliu în familia Cristinei Pucean! Nepotul dansatoarei a murit la vârsta de 2 ani

 

"Îngerul meu,
Acesta este coșmarul vieții mele .... acele câteva minute ... care mi au schimbat total sensul vieții .... Nu am cuvinte cât de distruși putem fi, atât eu cât și restul familiei, apropiații, prietenii, chiar și persoane care l au văzut pe acest îngeraș doar in pozele mele ... cât de rău îmi pare ca eu înainte cu câteva ore  eram acasă totul frumos , Raym se juca ca de obicei cu costumele mele de dans... îmi pregăteam bagajul pentru un turneu in Germania .... am plecat de acasă ... ( el de obicei ziua nu ma lasa sa plec din casa , fără ca el sa meargă cu mine, plângea foarte rău dacă nu îl urcam in masina ) ... dar de aceasta data , eram atât de fericita ca mi a arătat baiatul “PA” și zâmbea atât de frumos ... eu neștiind ca își lua “ PA “ pentru ultima oară ... Eforturile pentru a fi salvat au fost in ZADAR!!!! Acest suflețel nevinovat este acum in paza Domnului.
Mi-a ars casa, el fiind intoxicat cu fum, plămânii nu au rezistat!
Am ales ca sa va scriu aceasta postare pentru a sti de la mine adevarul și va rog din suflet pe unii dintre voi sa nu mai inventați povesti despre ce s a întâmplat și sa i pătați memoria acestui copil nevinovat!
Raym nu a suferit niciodată de vreo boala, in cel mai rău caz a fost răcit, ca orice alt copil de vârsta lui!
Sper sa ma înțelegeți și sa va rugați pentru sufletul lui!
Nu am avut putere sa scriu pana acum și îmi cer eu scuze ca am lăsat prilej altor oameni sa spună ce și cum in neștiința de cauza!
Raym este și va rămâne totul pentru mine și indiferent de situație este îngerul meu păzitor și nu l voi uita niciodată!
Îl iubesc atât de mult încât orice văd pe rețelele de socializare ma afectează foarte rău!", a povestit Cristina Pucean pe contul ei oficial de Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate