Dansatoarea Emy, angajată la DSP pentru anchete epidemiologice! Preferata lui Viorel Stegaru are un salariu de peste 5.000 de lei

Dansatoarea Emy este cunoscută din emisiunile tv, dar şi din videclipurile unor manelişti. De-acum, ea ar trebui să facă anchete epidemiologice ca angajată la DSP.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Dansatoarea Emy este cunoscută din emisiunile tv, dar şi din videclipurile unor manelişti. De-acum, ea ar trebui să facă anchete epidemiologice ca angajată la DSP.

 


In articol:

Maria Emylia Florescu, pe numele real, a fost angajată fără concurs în urma unui anunţ a DSP din data de 6 noiembrie 2020. Informaţia apărută în presă a fost confirmată de cei de la Direcţia de Sănătate Publică, printr-un comunicat.

"Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situația epidemiologică actuală și rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situației de criză în Municipiul București, în data de 6 noiembrie 2020 au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante (…) Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț. Activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanță nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcției de Sănătate Publică. Totodată, precizăm faptul că Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București nu a încheiat un contract individual de muncă cu Dna. Florescu Maria Emylia, prin urmare acesta nu este angajata Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București”, se arată în comunicatul DSP.

Citeste si: O dansatoare celebră din România, desfigurată din cauza unui tratament: ”Acum sunt umflată, roșie...”

Citeste si: Băsescu, declarație de război pentru vecinii României! Cum vor reacționa Iohannis și Putin - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

dansatoarea Emy
Dansatoarea Emy a aparut in videoclipuri

Dansatoarea Emy, angajată a la Serviciul Administrativ şi Mentenanţă a DSP, are absolvită Facultatea de Management turistic la Universitatea Dimitrie Cantemir, la capitolul experienţă profesională a scris - actor la Media Academie, iar ca aptitudini - actorie, solist vocal și dans.

Citeste si: Floricica Dansatoarea, dezvăluire tulburătoare. Ce vrea să facă apropiații ei după ce nu va mai fi printre noi: „Eu vă aștept moartă acolo, în groapă”

Ca inspector de specialitate debutant, aşa cum este incadrarea postului dansatoarei Emy la DSP, salariul este de 5.416 lei, in care intră intră și cuantumul sporului pentru condiții de muncă și indemnizația de hrană. Nu este tot, la salariul brut se adaugă și sporul de 40% pe care Guvernul l-a instituit din august, pentru perioada stării de alertă pentru angajații DSP.

dansatoarea Emy si Viorel Stegaru
Dansatoarea Emy a fost preferata lui Viorel Stegaru

Cine este dansatoarea Emy

Dansatoarea Emy a a apărut in videoclipurile mai multor manelişti, dar şi in emisiuni tv. Cea mai recenta apariţie a sa este intr-un scandal cu Veronica Vulpiţa, după ce s-a spus că soţul acesteia, Viorel Stegaru i-ar fi făcut "ochi dulci". De altfel, dansatoarea Emy a apărut şi într-un videoclip al lui Viorel Stegaru, vedeta de la Acces direct.

sursa: Bugetul.ro 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Prognoza meteo ANM de Crăciun în România! Meteorologii dau o veste cruntă. Ce vor păţi românii de sărbători

Alimentul din Biblie care întărește tot organismul: Are beneficii uluitoare și poate fi cumpărat din orice supermarket

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital! Blondina are mari probleme de sănătate: „Am simțit o durere puternică și...”

Fostă ispită, idee de afaceri de milioane, în pandemie! Anuryh ”dă moda” la videochat: ”Le facem ținute personalizate, lucrăm la foc continuu”! EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies