Dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia a căzut în ispită? Imagini care spun totul despre relaţia dintre focoasa brunetă şi ”fostul” lui Hannelore

Au jucat amândoi rolul de ispite la Insula Iubirii, dar, până la urmă, au ajuns să se ”ispitească” reciproc. Mai exact, Daniela Badea, focoasa brunetă care a ajuns cunoscută ca dansatoare a lui Leo de la Strehaia şi s-a speculat că ar fi fost amanta lui Florin Salam, pare să fie nedezlipită de Andi, ispita care a înnebubnit-o pe Hannelore, la ”Insula Iubirii”.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Devenită celebră după ce l-a înnebunit pe Leo de la Strehaia cu mişcările ei, iar apoi s-a fotografiat în ipostaze compromiţătoare cu Florin Salam, Daniela Georgiana Badea a devenit, în cel mai recent sezon al emisiunii o ispită care i-a pus pe jar pe bărbaţii care încercau să le fie fideli iubitelor lor.

Andi, ajuns la al treilea sezon ca ispită, remarcat pentru sensibilitatea lui, pare însă să fi fost bărbatul care, de fapt, i-a căzut ”cu tronc” Danielei, aşa că, de curând, focoasa brunetă, deloc inhibată, a cam ”pus mâna” pe el.
Mai exact, în ultima vreme, cei doi s-au tot văzut. Nu, nu doar de Revelion – cei doi având grijă să intre în noul an împreună – ci şi în alte ocazii, întâlniri care, cu siguranţă, nu au fost deloc întâmplătoare. De altfel, spun sursele noastre, cei doi se comportă foarte ”prieteneşte” unul cu celălalt, chiar dacă nu îşi asumă că între ei ar fi ceva mai mult.


”Sunt foarte apropiaţi, relaxaţi total când sunt împreună. Se înţeleg foarte bine, asta la modul evident, au glumele lor, aşa cum se întâmplă cu oameni care nu se văd doar uneori, întâmplător, aşa cum susţin ei. Nu m-ar mira să fie împreună, mai ales că se potrivesc, iar caracterele lor, deşi diferite, se armonizează când sunt unul lângă celălalt”, ne-a spus o prietenă apropiată de-ale Danielei Badea, cea care, în trecut, a fost suspectată că ar fi avut parte de întâlniri fierbinţi şi cu Florin Salam.

Ispita i-a fost amantă lui Salam?

Florin Salam  şi Daniela Badea au fost, într-o perioadă, suspectaţi că ar avea o relaţie, mai ales că, adeseori, se afişau în cluburile de manele, iar excesul de gesturi tandre dintre cei doi nu era deloc... cast. Mai mult, într-o perioadă, ea îşi spunea Dana Salam, semn că visa să devină, la propriu, ”oficiala” manelistului, chiar dacă ştia că acesta era şi pe atunci într-o relaţie cu Roxana Dobre.


 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: