Vedete

Dansatoarea Mona se teme ca cineva vrea sa-i faca farmece! Ce a gasit in cutia postala femeia cu cei mai mari sani din lumea manelelor?

Dansatoarea Mona a scris pe contul ei de socializare ca cineva vrea sa-i faca farmece.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Dansatoarea Mona se teme ca cineva vrea sa-i faca farmece! Ce a gasit in cutia postala femeia cu cei mai mari sani din lumea manelelor?icon photo


Mona Constantinescu, dansatoarea de manele cu cei mai mari sani naturali din Romania, crede ca cineva ii vrea raul si ca i-a pus o legatura „descantata” in cutia de scrisori. Voluptoasa bruneta spune ca si-a dat seama imediat ca este vorba despre farmece si ca nu a atinc obiectul care era sub forma unei bratari de piele. Interesant este ca la cateva zile dupa ce a postat fotografii cu „dovada” magiei negre, ea a eliminat postarea de pe contul ei.


Dansatoarea Mona a fost o adevarata senzatie in lumea manelelor, dupa ce a primit o emisiune nocturna la un post muzical, unde aparea mai mult dezbracata. Dupa cativa ani, insa, ea a cazut in dizgratia manelistilor, din cauza ca a depus marturie intr-un dosar de tentativa de omor, eveniment care a avut loc intr-un club de noapte, unde ceilalti participanti (printre care si multi cantareti) au declarat ca nu au vazut nimic.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune