"Dansez pentru tine este o latrină! L-au dat afară pe Wilmark , a fost o chestie premeditata" - Afla cine face praf emisiunea

Toti cei care au urmarit vineri prima editie din sezonul 14 al emisiunii 'Dansez pentru tine' au avut un soc.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereMicultul Wil, cul il alinta Stefan Banica Jr., nu s-a mai aflat la masa juriului. Locul lui i-a fost luat de Elwira, sotia lui Mihai Petre.Cornel Patrichi, fost membru al juriului inlocuit de Eddy Stancu, a marturisit ca el nu crede ca participarea lui Wilmark la o emisiune in care a ajutat un caz social este motivul pentru care a fost dat afara.

"Imi pare foarte rău pentru Wilmark! Cei din această emisiune sunt doar o adunătură de mitocani nesimţiţi! Cum să faci aşa ceva!? Wilmark a participat la acea emisiune pentru a ajuta o fetiţă de 6-7 ani. Prezenţa lui nu a fost plătită şi nici discutată pe baza unui contract, aşa că... Oricum, ştiţi ce înseamnă o latrină? Această emisiune este o latrină! L-au dat afară pe Wilmark vineri, iar vineri seară, asta (n.r. Elwira Petre) era îmbrăcată deja de gală şi aşezată în juriu. A fost o chestie premeditată!", a declarat Cornel Patrichi pentru ziarulring.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate