Dansul țigănesc al Loredanei a impresionat jurații de la „Îmi place dansul”: „Asta înseamnă să fii artist!” VIDEO

Loredana a pregătit un dans țigănesc pentru această seraă, iar jurații au apreciat prestația ei pe scenă.

Autor: M.B.

In articol:

Loredana a pregătit un dans țigănesc, dar nu toată lumea a fost impresionată de mișcările ei. Sabin a făcut o demonstrație pentru a-i arăta Loredanei cum ar trebui să arate dansul. Concurentul nu a fost impresionat de cum s-a descurcat spunând că i-a lipsit energia.

Anais a spus că i-au plăcut costumațiile și recuzita, dar a observat că și Loredana și ceilalți dansatori au uitat câțiva pași din dans.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, surprinsă alături de un alt bărbat! A așteptat-o cu flori, iar ea s-a aruncat în brațele lui! Bogdan Mocanu o să înnebunească dacă vede imaginile

 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Cum au reacționat jurații de la „Îmi place dansul”

„Bravo, ai ieșit din zona ta de confort. Bravo, curaj! N-ai cum să ajungi în penibil, atâta timp cât te distrezi e scenă. Este cel puțin bine”, a spus CRBL despre prestația pe care Loredana a avut-o pe scenă și i-a dat 3 puncte concurentei.

„Un moment frumos, colorat, dar nu te-ai pus în valoare. Poate dacă fetele ar fi venit cu un partener, în jurul tău ar fi gravitat coregrafia”, i-a spus Beatrice Rancea, care i-a dat tot 3 puncte.

„O să țin cont de felul în care ai construit dansul ăsta”, i-a spus Cocuța, care i-a dat 4 puncte.

„Ți-am acordat deja nota, nu trebuie să stau foarte mult pe gânduri. Am auzit din povești că ai fost campionaă, ai luat medalii. Dansul țigănesc e greu doar la bărbați, pașii sunt greu de executat la bărbați. La femei, ai libertatea totală, nu există reguli. Ne-ai pcălit și e foarte bine că ne-ai pcălit. Asta însemană să fii artist. Ai făcut tun moment foarte bun, te felicit, 4 puncte”, i-a spus Emil Rengle, care a părut cel mai încântat de momentul Loredanei.

Loredana a primit în total 18,6 puncte.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bodi îşi iubeşte calul mai mult decât pe Bianca Drăguşanu: “Iubirea dintre animale şi oameni e cea mai curată!”

Cum a făcut rost fiul lui Iurie Darie de 70.000 de euro, pentru a se trata de ciroză! Anul trecut, Alexandru şi-a vândut casa şi maşina!

Ioana Tufaru nu a mai suportat criticile și a răbufnit! Niciodată nu a mai reacționat așa până acum: „Mi-au spus că fac poze cu japca și că...”

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Experimentul făcut în direct în România

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies