Dansul țigănesc al Loredanei a impresionat jurații de la „Îmi place dansul”: „Asta înseamnă să fii artist!” VIDEO

Loredana a pregătit un dans țigănesc pentru această seraă, iar jurații au apreciat prestația ei pe scenă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Loredana a pregătit un dans țigănesc, dar nu toată lumea a fost impresionată de mișcările ei. Sabin a făcut o demonstrație pentru a-i arăta Loredanei cum ar trebui să arate dansul. Concurentul nu a fost impresionat de cum s-a descurcat spunând că i-a lipsit energia.

fara descriere

Anais a spus că i-au plăcut costumațiile și recuzita, dar a observat că și Loredana și ceilalți dansatori au uitat câțiva pași din dans.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, surprinsă alături de un alt bărbat! A așteptat-o cu flori, iar ea s-a aruncat în brațele lui! Bogdan Mocanu o să înnebunească dacă vede imaginile

 

Cum au reacționat jurații de la „Îmi place dansul”

fara descriere

„Bravo, ai ieșit din zona ta de confort. Bravo, curaj! N-ai cum să ajungi în penibil, atâta timp cât te distrezi e scenă. Este cel puțin bine”, a spus CRBL despre prestația pe care Loredana a avut-o pe scenă și i-a dat 3 puncte concurentei.

fara descriere

„Un moment frumos, colorat, dar nu te-ai pus în valoare. Poate dacă fetele ar fi venit cu un partener, în jurul tău ar fi gravitat coregrafia”, i-a spus Beatrice Rancea, care i-a dat tot 3 puncte.

fara descriere

„O să țin cont de felul în care ai construit dansul ăsta”, i-a spus Cocuța, care i-a dat 4 puncte.

fara descriere

„Ți-am acordat deja nota, nu trebuie să stau foarte mult pe gânduri. Am auzit din povești că ai fost campionaă, ai luat medalii. Dansul țigănesc e greu doar la bărbați, pașii sunt greu de executat la bărbați. La femei, ai libertatea totală, nu există reguli. Ne-ai pcălit și e foarte bine că ne-ai pcălit. Asta însemană să fii artist. Ai făcut tun moment foarte bun, te felicit, 4 puncte”, i-a spus Emil Rengle, care a părut cel mai încântat de momentul Loredanei.

Loredana a primit în total 18,6 puncte.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate