Dantura lui Dan Diaconescu i-a speriat pe invitatii de la o petrecere! Cum explica fostul patron de la OTV faptul ca este stirb: „Dintii mei au migrat”

De mai multi ani, dantura lui Dan Diaconescu nu a fost refacuta, pentru ca acestuia ii este frica de stomatolog.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Subiectul legat de dantura lui Dan Diaconescu a revenit in prim-plan zilele trecute, dupa ce fostul patron de la OTV a participat la un eveniment monden. Acesta apare zambind intr-o fotografie, dezvaluind dintii stirbi, care sunt tot mai afectati de trecerea timpului. (vezi prapadul financiar pe care Diaconescu l-a gasit dupa ce a iesit din inchisoare)

Dantura lui Dan Diaconescu. Nu s-a mai dus la dentist de la varsta de 9 ani

„Tatal meu m-a dus cand aveam noua ani la dentist, pentru ca un dinte incepuse sa-mi creasca stramb. Am fost si mi l-am scos. Incepuse apoi meciul Romania - Iugoslavia, acel celebru 4-6. I-am zis medicului ca ma intorc dupa aparatul dentar dupa meci. Nu m-am mai dus, de frica”, a explicat Dan Diaconescu intr-un interviu.

Dantura lui Dan Diaconescu: "Unii dentisti m-ar fi operat si gratis"

De atunci, dantura lui Dan Diaconescu nu a mai fost tratata de un stomatolog. „Dintii mei au migrat apoi, de aceea vedeti ceea ce vedeti acum in gura mea. Eu sunt stirb, dar n-am o carie in gura! Din cauza fricii si a acestui fapt nu mi-am pus dantura, pentru ca au fost unii dentisti care m-ar fi operat si gratis”, a marturisit Diaconescu, care a fost eliberat la sfarsitul lui 2017, dupa ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de cinci ani si sase luni de inchisoare pentru santaj.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate