Daria Radionova îi răspunde Biancăi Drăgușanu! Prima reacție după amenințările din mediul online: „Speculează!”

Daria Radionova, prima reacție după amenințările făcute de Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Daria Radionova, prima reacție după amenințările făcute de Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a făcut niște dezvăluiri bombă pe pagina ei de Instagram. Diva susține că a fost „călcată pe codiță” de trei femei care vorbesc despre încontinuu despre ea. Vedeta a dat câteva indicii cu privire la aceste femei, ele fiind trei foste ale lui Alex Bodi. „Două amante și o disperată” a spus Bianca Drăgușanu la secțiunea de InstaStory, fără să dea nume. Indirect, diva făcea referire și la actuala iubită a fostului ei soț, Daria Radionova.


In articol:

În timp ce Bianca Drăgușanu făcea amenințări pe pagina ei de Instagram, daria Radionova a postat un mesaj cu subînțeles la ntreaga situație. „Când oamenii nu știu ce se întâmplă în viața ta, speculează. Când cred că știu, fabrică. Și când știu, doar urăsc”, a scris Daria Radionova pe pagina ei.

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu, amenințări, în mod indirect, la adresa Dariei Radionova

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Bianca Drăgușanu a răbufnit pe Instagram: „Potoliți-vă!”

Bianca Drăgușanu susține că s-a săturat de femeile care continuă să o vorbească de rău și este foarte aproate să facă dezvăluiri. Ea le-a amenințat că va spune tot ce știe despre ele, poate chiar va face un serial pe Instagram legat de asta.

Citeste si: Un nou scandal are loc între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Cele două poartă același inel?

„Eu sunt un om foarte corect și foarte asumat cu tot ce fac și tot ce spun. Iar în momentul în care spun ceva, eu am și dovezi. Nu spun lucruri neadevărate, nu inventez, nu mă bazez pe puterea altei persoane, ci doar pe puterea mea. Dar, de foarte mulți ani, stau pe gânduri dacă să vă spun adevărul despre trei persoane de sex feminism. Stau și analizez foarte atent situația, și mă gândesc că dacă încep să vorbesc despre aceste persoane, sunt sigură că ar putea să devină cineva doar datorită faptului că eu aș vorbi despre ele. Deci, mă gândesc, eu dacă vorbesc despre ele, s-ar putea să le fac un bine, dar poate și un rău. Dacă zic, începe scandalul, pentru că niciuna dintre ele nu ar recunoaște nimic din ce aș zice eu despre ele, moment în care eu ar trebui să vin cu dovezi. Înainte să încep să vorbesc despre ele, dacă o să-mi iasă mie ecuația asta pe plus, vreau să le transmit un mesaj: Potoliță-vă!”, a declarat Bianca Drăgușanu, la InstaStory. Citește continuarea AICI.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Fotografiile Biancăi Drăguşanu au apărut pe un site de escorte din Olanda

Daria Radionova, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Rusoaica îi duce lipsa lui Alex Bodi: „Mi-aș dori să poți fi aici...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies