Daria Radionova îi răspunde Biancăi Drăgușanu! Prima reacție după amenințările din mediul online: „Speculează!”

Daria Radionova, prima reacție după amenințările făcute de Bianca Drăgușanu pe Instagram.

bianca dragusanu
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Bianca Drăgușanu a făcut niște dezvăluiri bombă pe pagina ei de Instagram. Diva susține că a fost „călcată pe codiță” de trei femei care vorbesc despre încontinuu despre ea. Vedeta a dat câteva indicii cu privire la aceste femei, ele fiind trei foste ale lui Alex Bodi. „Două amante și o disperată” a spus Bianca Drăgușanu la secțiunea de InstaStory, fără să dea nume.

Indirect, diva făcea referire și la actuala iubită a fostului ei soț, Daria Radionova.

În timp ce Bianca Drăgușanu făcea amenințări pe pagina ei de Instagram, daria Radionova a postat un mesaj cu subînțeles la ntreaga situație. „Când oamenii nu știu ce se întâmplă în viața ta, speculează. Când cred că știu, fabrică. Și când știu, doar urăsc”, a scris Daria Radionova pe pagina ei.

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu, amenințări, în mod indirect, la adresa Dariei Radionova

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Bianca Drăgușanu a răbufnit pe Instagram: „Potoliți-vă!”

Bianca Drăgușanu susține că s-a săturat de femeile care continuă să o vorbească de rău și este foarte aproate să facă dezvăluiri. Ea le-a amenințat că va spune tot ce știe despre ele, poate chiar va face un serial pe Instagram legat de asta.

Citeste si: Un nou scandal are loc între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Cele două poartă același inel?

„Eu sunt un om foarte corect și foarte asumat cu tot ce fac și tot ce spun. Iar în momentul în care spun ceva, eu am și dovezi. Nu spun lucruri neadevărate, nu inventez, nu mă bazez pe puterea altei persoane, ci doar pe puterea mea. Dar, de foarte mulți ani, stau pe gânduri dacă să vă spun adevărul despre trei persoane de sex feminism. Stau și analizez foarte atent situația, și mă gândesc că dacă încep să vorbesc despre aceste persoane, sunt sigură că ar putea să devină cineva doar datorită faptului că eu aș vorbi despre ele.

Deci, mă gândesc, eu dacă vorbesc despre ele, s-ar putea să le fac un bine, dar poate și un rău. Dacă zic, începe scandalul, pentru că niciuna dintre ele nu ar recunoaște nimic din ce aș zice eu despre ele, moment în care eu ar trebui să vin cu dovezi. Înainte să încep să vorbesc despre ele, dacă o să-mi iasă mie ecuația asta pe plus, vreau să le transmit un mesaj: Potoliță-vă!”,  a declarat  Bianca Drăgușanu, la InstaStory. Citește continuarea AICI.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fotografiile Biancăi Drăguşanu au apărut pe un site de escorte din Olanda

Daria Radionova, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Rusoaica îi duce lipsa lui Alex Bodi: „Mi-aș dori să poți fi aici...”

Bianca Drăgușanu, ultimele declarații după arestarea lui Alex Bodi: ”Eu cred că este nevinovat”

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

New York a intrat într-o spirală a morții. Distrugerea finală pare tot mai inevitabilă

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies