Daria Radionova, mesaj tranșant pentru Bianca Drăgușanu: „Nu încerca să...”

Rusoaica Daria Radionova a ieșit la atac după ce Bianca Drăgușanu a zignit-o pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Daria Radionova, mesaj tranșant pentru Bianca Drăgușanu


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează din nou un cuplu, iar afaceristul și-a găsit liniștea în brațele rusoaicei Daria. Despre Daria s-a spus inițial că ar fi amanta lui Bodi, iar acum cei doi și-au confirmat relația în mod public. Sătulă de faptele lui Bodi și vâzând pe rețelele de socializare cei doi s-au afișat împreună și chiar au plecat în vacanță, Bianca Drăgușanu a început să posteze diverse mesaje pe Instagram care făceau referire la noua iubită a lui Bodi.

Daria Radionova, mesaj tranșant pentru Bianca Drăgușanu

Blondina pus la story o fotografie cu un porc îmbrăcat în haine colorate și mai multe emoticoane prin care denotă faptul că a scos porcul respectiv la vânzare. Pe lang acest fapt, Bianca a scris un mesaj care i-a amuzat pe fani: „Vând scroafă cu aere de divă”

Daria Radionova, mesaj tranșant pentru Bianca Drăgușanu

La rândul ei, Daria a postat și ea un mesaj cu dedicație pentru Bianca, însă fără să o jignească.

Citeste si: Alex Bodi pleacă într-o vacanță de fițe cu rusoaica Daria! Vezi în ce paradis exotic o duce fostul partener al Biancăi Drăgușanu pe noua sa iubită!

„Dacă mă urăști, urăște-mă singură, nu te duce acolo să spui minciuni despre mine și nu încerca să aduni oameni care să mă urască împreună cu tine” a scris Daria Radionova, pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Bianca Drăgușanu a făcut marele anunț în direct: „Urmează a treia căsnicie!”

Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații despre viața ei după despărțirea de Alex Bodi.

Citeste si: Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu: „E o femeie frumoasă, e o femeie mișto”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit definitiv după ce au încercat să mai ofere încă o șansă poveștii lor de iubire. În cadrul unei emisiuni televizate, vedeta a mărturisit că așteaptă și o a treia căsnicie.

Citeste si: Bianca Drăgușanu are probleme financiare. Pandemia de coronavirus a dus-o în pragul falimentului. Ce a ajuns să facă pentru a-și câștiga existența?

„Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici nu se pune la socoteală. Nu avem niciun copil, nimic de împărțit. Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri. În viața mea se întâmplă lucruri atât de frumoase”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Vedeta este convinsă că următoarea căsnicie o să fie cu noroc și că nu va mai repeta greșelile din trecut. Ea a mărturisit că se îndrăgostește foarte repede și trăiește fiecare clipă de parcă ar fi ultima.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate