Darya, fetița de 13 ani însărcinată cu un băiețel de 10 ani, a povestit cum s-a întâmplat: „Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit. Am încercat să...”

O fetiță de 13 ani a rămas însărcinată. Spune că tatăl este un băiețel de zece ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Darya, fetița de 13 ani însărcinată cu un băiețel de 10 ani


In articol:

Povestea fetiței de 13 ani care a rămas însărcinată cu iubitul ei de doar zece ani a făcut înconjurul lumii. Darya și Ivan sunt din Rusia și au fost invitați alături de familiile lor în cadrul unei emisiuni de televiziune, pentru a povesti ce s-a întâmplat.

„Un prieten al meu ne-a făcut cunoștință, iar la două zile după aceea, eram împreună. Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Am încercat să petrecem cât mai mult timp împreună. Ne place să ne plimbăm pe stradă ținându-ne de mâini și să ne sărutăm”, a spus Darya, fata de 13 ani.

Fetița și Ivan s-au încuiat în cameră și au întreținut relații intime. Nu se așteptau, însă, ca ea să rămână însărcinată. „Nu am crezut că la vârsta asta poate să facă așa ceva. M-am gândit că nu e va întâmpla nimic”,a povestit Darya.

Darya, fetița de 13 ani însărcinată cu un băiețel de 10 ani

Ce spun medicii despre fetița însărcinată cu un băiat de zece ani

Povestea celor doi copii este extrem de controversată. Cadrele medicale spun că este puțin probabil ca băiețelul de zece ani să o fi lăsat însărcinată și cred că un alt bărbat ar putea fi tatăl bebelușului. Momentan este prea devreme pentru un test ADN, dar viitorii părinți spun că vor să păstreze copilul.

Citeste si: Mama Lorei suferea de cancer de mulți ani! Artista fusese în Turcia să-și opereze mama de cancer de sân ”Pentru mine a fost cumplit”

Citeste si: Adevărul despre moartea lui Kobe Bryant și a fiicei lui de 13 ani, Gianna - Reacția vedetelor după vestea tragică

Citeste si: Roxana Vașniuc, mai sexy ca niciodată! S-a pozat în cea mai incendiară ipostază de până acum

Darya, fetița de 13 ani însărcinată cu un băiețel de 10 ani

Un vecin al fetei contrazice povestea spusă de ea în emisiune. Bărbatul a povestit că Darya avea un iubit mai mare și că nu vrea să recunoască.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate