Dat afară de la Lazio, Ștefan Radu e apărat de suporteri: ”I-a certat şi a folosit cuvinte nepotrivite!”

Ștefan Radu (32 de ani) a fost disponibilizat de Lazio, după 11 ani și jumătate în tricoul romanilor.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Ștefan Radu (32 de ani) a fost disponibilizat de Lazio, după 11 ani și jumătate în tricoul romanilor. Presa italiană a scos la iveală adevăratul motiv pentru care fundașul nu a mai fost chemat la reunirea lotului în această vară. ”Totul a început după un meci pierdut, când Wallace şi Bastos râdeau la duşuri ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Radu i-a certat şi a folosit cuvinte nepotrivite. Directorul sportiv al clubului Lazio Roma, Igli Tare, l-a chemat la o discuţie pe Radu. Acesta, rănit după un gest care însemna atac la adresa tricoului lazial, ar fi spus: «Eu am jucat şi accidentat, din acest moment joc doar dacă sunt foarte bine». Clubul a văzut aceste cuvinte ca un afront, apreciind că există probleme în comportamentul jucătorului în teren şi în afara lui”, a notat publicația Il Messaggero.

Citeste si: România a fost învinsă cu 4 - 2 de echipa Germaniei, în semifinala EURO 2019

Citeste si: Fotbalistul Radu Stefan isi vinde vila din Tunari! Capitanul lui Lazio vrea o adevarata avere pe imobil! Vezi aici cum arata "palatul" FOTO

De altfel, după 11 ani și jumătate petrecuți la Lazio, Ștefan Radu este favoritul suporterilor, care au făcut scut în jurul lui, cerând conducerii readucerea românului în lot, de urgență. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate