Data afara din casa, Corina Danila a ajuns din nou la tribunal! Vedeta tv a pierdut in favoarea bancii imobilul pe care-l achizitionase printr-un credit in franci elvetieni! EXCLUSIV

Corina Danila se judeca de ani buni cu o banca de unde contractase un credit urias.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Actrita si prezentatoarea tv Corina Danila a avut numai necazuri de pe urma unui credit facut in vremea in care era logodita cu Norris Mageanu. Pentru ridicarea unei vile in Chiajna, cei doi se imprumutasera la o banca de 458952 franci elvetieni, dar devalorizarea galopanta a monedei i-a pus pe acestia in imposibilitatea achitarii ratelor. Logic, banca i-a executat silit, apoi a scos la vanzare casa, in 2012, obtinand pe ea, in 2015, doar jumatate din totalul sumei imprumutate de Danila si de Mageanu.

In ciuda faptului ca a pierdut deja casa, Corina Danila continua procesul cu banca respectiva, incercand probabil sa scape de plata penalitatilor pe care institutia financiara le percepe de multe ori, in contul creditului neachitat si neacoperit din vanzarea imobilului. Urmatorul termen in disputa de la tribunal dinte parti va avea loc la inceputul lunii februarie.

Prezentatoarea tv isi creste singura fata, pe Rianna, rezultata din idila cu Norris Mageanu, scapand de ultimele restructurari din postul public ca urmare a incadrarii sale in situatia de "caz social". Desi realizeaza emisiunea "Ieri, Azi, Maine", la TVR 2, Danila si-a reluat anul trecut si activitatea in teatru, jucand inclusiv in curtea Televiziunii Romane, acolo unde toamna trecuta a fost experimentata punerea in scena a unor piese in care actori au fost vedetele postului.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate