Date oficiale: ADN-ul recoltat din Gura Șuții este al olandezeului care a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani

Au apărut datele oficiale: ADN-ul recoltat din Gura Șuții este al olandezului.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Au apărut informații noi în legătură cu olandezul Johannes Visscher, cel care a răpit și a ucis o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, pe Adriana Mihaela Fieraru.

Parchetul General a anunțat oficial că ADN-ul găsit este cel al bărbatului olandez care a stat câteva zile în România.

Citeste si: Îngrozitor! Un tată și-a fotografiat copilul de 3 ani cu ștreangul la gât! S-a răzbunat pe iubita lui care l-a părăsit. Cumplit ce a urmat

Citeste si: Bărbat spulberat în stația de tramvai! Șoferul care a produs accidentul nu are un picior

Citeste si: Transferul lui Mario Iorgulescu la clinica din Milano îl supără pe tatăl lui Dani Vicol: "Mi se pare ceva făcut pe furiș”

”În cursul zilei de astăzi, 26 septembrie 2019, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat.

Totodată, prin intermediul INTERPOL (organizația internațională de cooperare polițienească) a fost confirmat decesul suspectului.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale”, precizează Parchetul General, într-un comunicat de presă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate