„Dau cărțile pe față!” Ce decizie a luat Liviu Vârciu după ce a văzut nota obținută de fiica lui la Evaluarea Națională

Carmina a recunoscut că e dezamăgită de nota ei la Examenul de Matematică din cadrul Evaluării Naționale și a vorbit deschis despre decizia luată de tatăl său în legătură cu viitorul ei.

Distribuie pe:

fara descriere

Evaluarea Națională reprezintă primul pas important din viața fiecărui elev. Primul examen care are ca scop verificarea cunoștintelor și repartizarea elevilor în licee conforme cu nivelul lor. În timp ce unora Evaloarea Națională nu le-a făcut probleme, altora le-a creat niște emoții greu de controlat.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu prea a avut motive de bucurie. Examenul la Matematică s-a dovedit a fi o adevărată piatră de încercare, tânăra nereușind să transcrie rezultatele tuturor exercițiilor pe foaia de exman. Astfel că, pe foaia predată, Carmina a facut doar primul subiect și primul subpunct de la cel de-al doilea.
Nota finală obținută fiind 4,5.

Carmina a recunoscut că Evaluarea a luat-o prin surprindere. Deși a reușit sa termine clasa a VIII-a cu o medie demnă de lăudat, și anume 9,11, examenul era cel care cota cel mai mult.
„Am dat faţă-n faţă cu Evaluarea Naţională, până atunci a fost lapte şi miere. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar nu a fost un avantaj atât de mare, pentru că media anilor de gimaziu conta doar 20%, iar nota de la examen, 80%. La examen am dat-o în bară rău de tot. Lucrarea de la Română mi-a fost anulată de cinci ori, dar am luat 8,40. La matematică… am dat-o în bară rău”, a explicat Carmina, informează click.ro.

Citeste si: Imaginile care vor deveni virale în România! Un șofer cu Lamborghini s-a "lăfăit" pe trei locuri de parcare! FOTO

Citeste si: Doliu în teatrul românesc! Actorul Damian Crâșmaru a murit

Citeste si: Un bărbat a murit pe stradă, în Constanța! S-a deschis anchetă după ce a căzut secerat!

 

„Nu știam că va fi vorba de un liceu privat... ”

A ieșit la iveală faptul că Liviu Vârciu a omis să spună adevărul despre situația scolară a Carminei dar și despre ce situația cu care se confruntă acasă.

 „Dau cărțile pe față. Nu eu m-am gândit la tata, nu eu l-am sunat atunci când a trebuit să îmi aleg totuși un liceu pentru a nu rămâne pe dinafară. Nu cred că ar fi corect față de mama să mă trezesc deodată că vreau să plec la tata. Tata a declarat că nu găsești școală particulară sub 10.000 de euro/an. Eu nu știam nimic, doar știam că merg la București, la tata. Eu nu știam că va fi vorba de un liceu privat, el a declarat asta. Mama i-a zis atunci că dacă a declarat asta, atunci să mă înscrie la un liceu particular”a povestit Carmina, într-un vlog postat pe canalul său oficial.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate