Dave Mustaine a fost diagnosticat cu cancer! ”Am început tratamentul”

Cântărețul celebru Dave Mustaine a fost diagnosticat cu cancer.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Anunț tulburător din partea componentei trupei Megadeth! Celebrul Dave Mustaine a fost diagnosticat cu cancer la gât. Chitaristul a făcut anunțul în urmă cu câteva minute chiar pe rețelele de socializare.

Co-fondatorul, solistul, chitaristul și compozitorul trupei Megadeth a primit o lovitură năucitoare din partea medicilor. Artistul a început tratamentul și, așa cum susține și el, rata succesului ar fi de 90%.

Citeste si: Gloria Vanderbilt a murit de cancer la stomac

Citeste si: Cum ar putea scăpa Radu Mazăre de închisoare! Ce spune avocata lui

Citeste si: Ţi-l mai aduci aminte pe Cristian Leana, puştiul care rezolva în timp record un cub Rubik? Tânărul face acum portrete din cuburi colorate

”Am fost diagnosticat cu cancer la gât. Este clar că mă confrunt cu acest lucru, însă am avut parte și de alte obstacole. Sunt alături de doctorii mei și am stabilit un plan de tratament care, așa cum consideră medicii, are o rată de succes de 90%. Am început tratamentul.

Din păcate, acest lucru cere anularea celor mai multe dintre show-uri ale acestui an. Megacruise 2019 va avea loc și trupa va fi acolo, într-o anumită formație. Megadeth va fi înapoi pe drumul cel bun cât se poate de repede.

Între timp, Kiko, David, Dirk și eu suntem în studio, lucrând la Dystopia și sunt nerăbdător să ascultăm albumul împreună. Sunt recunoscător întregii echipe, familiei, doctorilor, membrilor trupei, tuturor”, este mesajul transmis de Dave Mustaine în urmă cu puțin timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate