David Bryan, dupa ce Moga l-a eliminat de la Vocea Romaniei: "Eu vreau piesa pe radio, nu sa castig concursul"

Marius Moga a fost nevoit sa faca o alegere dificila aseara, la Vocea Romaniei. Dupa ce Robert Reamzy a fost preferatul publicului, juratul a ales sa mearga mai departe in concurs cu Cezar Dometi si sa il elimine pe David Bryan.

Distribuie pe:

fara descriereDecizia a fost criticata de multi telespectatori si utilizatori de Facebook, iar Marius Moga a simtit nevoia sa dea o explicatie celor care au comentat.

"E o emisiune, trebuie sa aleg, vrea cineva sa fie in locul meu? Ca nu e usor, chiar daca par eu relaxat si jovial! David e pe maini bune si in afara show-ului. Multumesc tuturor celor care l-au sustinut!", a scris el pe Facebook. Postarea a avut sute de comentarii, unele elegante, altele, nu.

David Bryan a intervenit si el in discutie dupa ce multi useri l-au acuzat pe Moga ca a facut alegerea gresita.

"Asa este, nu am avut destule voturi, nu este vina lui Marius. Publicul trebuia sa ma voteze. Daca nu am primit destule voturi atunci cine este de vina? Marius este de vina? El a facut o alegere ok. Asta este concursul si ce conteaza este sa faci cariera, nu sa castigi concursul. Eu vreau piesa pe radio, nu sa castig, asta este targetul meu si sunt sigur ca Marius ma va ajuta. O sa fie bine", a scris eliminatul David Bryan.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate