David Puscas, primele declaratii despre cum a ajuns sa fie infiat de Luminita Anghel: “Nu m-a luat de la orfelinat” | EXCLUSIV

David Puscas si mama lui, Luminita Anghel, se cearta la cutite de o buna perioada. Cei doi nu gasesc se pare o cale de mijloc, iar acum, in prag de sarbatori, niciunul nu va avea probabil zambetul pe buze daca nu se vor impaca.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereIn plin scandal cu fiul ei, Luminita Anghel l-a intrebat pe David, in cadrul emisiunii “WOWbiz”, daca nu si-ar dori sa-si cunoasca parintii biologici. (Vezi AICI de ce a vrut sa se sinucida David Puscas) Tanarul nu a parut interesat de cea care i-a dat viata si despre care nu stie mai nimic.

fara descriereToata lumea crede ca David a fost adoptat de Luminita si fostul ei sot, Marcel Puscas, de la un orfelinat. Adevarul este altul, dupa cum sustine tanarul. David spune ca el nu a apucat sa stea la orfelinat si ca artista l-a luat din spital, in primele luni de viata. (Vezi AICI ce reactie a avut tatal lui David, Marcel Puscas, in legatura cu scandalul dintre Luminita si fiul adoptat)

fara descrierefara descriere“Mama m-a luat din spital. Pe mine cea care m-a nascut m-a abandonat in spital. la o perioada, in primele luni de viata, m-a luat mama (Luminita Anghel – n.r.) la ea, m-a adoptat. Eu nu am apucat sa ajung la orfelinat, asa cum se spune. Asa ca n-a cum sa am vreo amintire de la orfelinat si nici de cum m-a luat mama din spital”, sustine David Puscas.

fara descriereTanarul spune ca inca nu stie ce va face de sarbatori, el spera probabil ca Luminita Anghel sa-l caute si sa se vada macar intr-una din zilele de Craciun. “Nu am niciun plan de sarbatori. Ce plan sa am? Sunt trist si nu-mi arde de nimic. As vrea sa se inteleaga ca eu n-am nimic cu mama, nu vreau sa-i fac vreun rau, dar am si eu niste nemultumiri. Vreau sa ma inteleaga si pe mine”, mai spune David.

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate