Ddy Nunes nu-si revine dupa despartirea de Alina Crisan! Si-a aprins tigara in benzinarie si a avut gesturi nervoase! Barbatul a trait un soc atunci cand si-a prins iubita ca-l insela... cu el de mana EXCLUSIV

Si-a prins iubita cand vorbea cu altul

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

Ddy Nunes, pe numele lui de scena, a devenit cunoscut in lumea showbiz-ului in urma relatiei cu Alina Crisan, fosta componenta a trupei ASIA. Barbatul si-a prins fosta iubita chiar in momentul cand vorbea, de fata cu el, cu un alt barbat.  

Zilele trecute paparazzii WOWbiz.ro l-au filmat pe artist in timp ce fuma intr-o benzinarie, chiar daca acest lucru este interzis.  Ddy Nunes a lasat impresia unui om foarte agitat si usor nervos. Barbatul a vorbit non-stop la telefon si nu a fost apele lui.

"Eu am plecat de acolo imediat. Ea a incercat sa mai vorbeasca cu mine prin mesaje. Azi, a venit la mine sa-si ia lucrurile. Am rugat-o sa vina sa-si ia tot, pentru ca nu mai vreau sa simt mirosul ei, sa vad hainele ei, sa ma gandesc la ea... Stiu ca nu mai pot s-o am, si iubirea asta care inca o simt, ma omoara! Daca vad lucrurile ei, stii ca e inca acolo, dar simti in interiorul tau ca nu o sa se mai poata reface ce a distrus! Sunt foarte ranit, sunt umilit! Nici la dusmanul meu nu doresc ce mi s-a intamplat.", ne declara Ddy imediat dupa ce si-a prins iubita inselandu-l.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate