De 1 Decembrie, Dan Bittman pierde 20.000 de euro! Afla de ce nu a vrut sa faca playback!

Solicitati de organizatorii de evenimente sa fie cap de afis pentru spectacolele de Ziua Nationala, baietii de la “Holograf” au fost nevoiti sa refuze pe toata lumea, chiar daca, in unele cazuri, li se cerea sa faca playback.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBanii nu mai ajung in conturile celor de la  “Holograf” de cand Dan Bittman s-a operat la gat si a incetat sa mai cante. Trupa a pierdut in ultimele luni mii de euro, pentru ca a anulat toate concertele, inclusiv pe cele de lansare a noului album. Mai mult, pe 1 Decembrie, Bittman si colegii fusesera invitati de doi organizatori de spectacole din Targu Jiu si Alba Iulia pentru a canta in orasele lor contra sumei de 20.000 de euro. Oricat de bineveniti ar fi fost acei bani, membrii formatiei au spus NU, chiar daca, la un moment dat, s-a avansat si ideea sa se cante playback. “Nu ne putem face de ras, noi ne respectam publicul. Vom reveni pe scena, atunci cand Dan Bittman va fi pregatit cu adevarat”, a declarat unul dintre componentii trupei “Holograf”.

Din pacate, aceste concerte nu vor fi singurele pe care cei de la "Holograf" le vor refuza. De exemplu, si in noaptea de Revelion, ei vor sta acasa. Totul din cauza problemelor de sanatate pe care Bittman le are de cand si-a facut interventia chirurgicala la tiroida, la o clinica din Austria. Vocea nu i-a revenit rapid, din contra, are dureri la gat si vorbeste foarte ragusit, iar la orice adiere de vant, este expus la viroze puternice.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate