De 1 Decembrie, Kanal D sărbătorește românește! #”Știrile Kanal D”, “Asta-i România!”, “Roata Norocului” și “ROventura”, ediții speciale, prin care vor marca Ziua Națională a României

Atmosferă de sărbătoare, surprize menite să aducă bucurie și entuziasm în casele românilor, duminică, 1 decembrie, odată cu celebrarea Zilei Naționale a României! Kanal D a pregătit telespectatorilor ediții speciale ale emisiunilor lor preferate, “Știrile Kanal D”, “Asta-i România!”, “Roata Norocului” și “ROventura”, pentru a celebra această zi de importanţă națională.

Autor: M.B.

In articol:

Campania “NEAM UNIT – ÎNTOARCEREA ACASĂ”, din cadrul Știrilor Kanal D, ce a debutat pe 25 noiembrie, va culmina pe data de 1 decembrie, când îi vom sărbători pe românii care se întorc cu lecția învățată printre străini ca să o pună

în practică acasă. Duminică, 1 decembrie dedicăm Știrile Kanal D antreprenorilor de succes care și-au clădit, pe banii câștigați cu trudă, afaceri înfloritoare și au creat sute de locuri de muncă: de la afaceri în agricultură, până la gelaterii de succes, restaurante atipice, sau fabrici care produc mozzarella de România. Tot în Campania  Neam Unit- întoarcerea acasă  vă ducem în casa lui Alessandro Safina- cântărețul italian îndrăgostit iremediabil de țara noastră.

Citeste si: Un tată singur face eforturi disperate pentru a-și crește cei doi copii, pe care mama i-a părăsit: „Ei au rămas tot universul meu. Orice muncă e o binecuvântare atâta timp cât am un mic venit”

 

Ediție specială de 1 Decembrie, “Asta-i România!”

O ediție specială, cu și despre români, ne oferă emisiunea “Asta-i România!”, duminică, 1 Decembrie, de la ora 22:00, la Kanal D.

Români adevărați, dar și străini îndrăgostiți de România au găsit aici, în țara noastră, fericirea pe care au căutat-o în alte colțuri ale lumii.

Duminica aceasta, aflăm povestea unei elveţience care, după ce a studiat ani de zile și a căutat cel mai fertil pământ în toată lumea, a ajuns în România, unde și-a făcut propriul paradis într-un sat de lângă Arad. A cumpărat teren și pus pe picioare o plantație de flori medicinale.

Una dintre delicatesele care se produc în ferma tinerei sunt specialitățile de muștar aromat cu mirodenii din propria-i grădina. Tot ediția specială de duminică “Asta-i România!” ne oferă povestea lui Ruben, supranumit "vraciul din munți", unul dintre cei mai căutați tămăduitori din țară! “Vraciul din munți” este o adevărată enciclopedie și un filosof adevărat. Ca un terapeut el vorbește despre boala omului modern și ne spune ce înseamnă pentru el România si cum vede viitorul țării noastre.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Nu ratați o ediție specială “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, duminică, 1 Decembrie, de la ora 22:00, la Kanal D.

Pepe și Augustin Viziru învârt “Roata Norocului” duminică, 1 Decembrie, la Kanal D

“Roata Norocului” îmbracă straie de sărbătoare duminică, 1 Decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D. Ana-Maria Barnoschi și Bursucu, gazdele emisiunii concurs, sunt gata să între în casele românilor de pretutindeni, cu o ediție specială “Roata Norocului”.

O situație inedită se petrece atunci când Ana-Maria vrea neapărat să promoveze tradițiile și România de altădată, și încearcă să îl convingă pe Bursucu să fie în ton cu tradiția!

Indrăgiţilor prezentatori li se alătură artiștii Pepe și Augustin Viziru, veniți special pentru a învârți “Roată Norocului” în favoarea unei familii aflate în dificultate. Mai mult, cele două vedete se vor alătura demersurilor Anei și se vor distra pe cinste la pedepsele date de Bursucu.

Muzică, show, câștiguri inedite și distracție ca la carte, toate fac din ediția de duminică, 1 Decembrie, una specială, de colecție.

“ROventura” ajunge duminică, în inima munților Bucegi, într-un peisaj de poveste, de iarnă, autentic românesc

Duminică, începând cu ora 15:00, gazdele emisiunii “ROventura” vor ajunge în inima munților Bucegi, într-un peisaj de iarnă de poveste. Prezentatorii au mers pe urmele voievozilor, la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, dar și la Curtea Domnească din Târgoviște. O serie de surprize fabuloase, imagini pitorești și bucate alese, toate acestea vor întregi tabloul unei zile de sărbătoare autentice românești, într-o ediție specială a emisiunii “ROventura”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ruby a trecut prin clipe de groază după ce și-a pus silicoane! I s-a deschis operația: „Era carne vie”

Bărbatul care s-a pus pe șinele de metrou suferea din dragoste: „Nu pot să trăiesc fără ea!”

Rugăciune pentru bolnavi. Sfântul Efrem cel Nou îi ajută pe cei încercați de boală

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies