De 15 ani mereu acolo! O familie din Bucureşti aduce an de an flori la sicriul Sfintei Parascheva. Un miracol s-a întâmplat în viaţa lor

O familie din Bucureşti este foarte dedicată de 15 ani. În fiecare an aduc câte un camion cu flori la Iaşi, pentru a împodobi catafalcul Sfintei Parascheva. Toate aceste lucruri, pentru că a făcut un miracol în viaţa lor.

Autor: A.V.

De 15 ani nu se dezlipesc nicio secundă de această sărbătoare. O familie din Bucureşti este foarte recunoscătoare Sfintei Parascheva, după ce un miracol a avut loc în viaţa lor. În fiecare an, familia respectivă trimite câte un camion cu flori la Iaşi, în semn de mulţumire, conform Mediafax.

Miracolul a fost chiar naşterea unui copil. Familia şi-a dorit foarte mult un copil, iar Sfânta Parascheva le-a îndeplinit acest vis.

Acum, familia se bucură de o fetiţă care poartă numele Sfintei.

”Când facem ceva cu plăcere, nu consideram că este un efort. Este o plăcere. Durează cam 8 – 10 ore până împodobim tot baldachinul dar la asta se mai adaugă alte trei zile de muncă, înainte, care se întâmplă în Bucureşti până să ajungem aici. De atâţia ani ne-am obişnuit şi cu transportul de la Bucureşti la Iaşi, ştim cum să fie legate, cum să fie strânse ca să ajungă în regulă. Florile sunt şi proaspete, dar ne ajută şi Sfânta să reziste atât de mult”, a spus Giani Buştei, tatăl fetiţei. 

”Anul acesta între flori predomină movul şi magenta. Cum alegem florile: ne strângem cu toţii, de la mic la mare, toată familia, şi facem aranjamente şi refacem până când ne place tuturor.

Am adus delphinium în mai multe nuanţe şi albastru şi mov, hortensii, crizanteme, antirrhinum, eustoma, trandafiri şi clematis. Albul nu lipseşte niciodată. Pentru noi Sfânta Parascheva înseamnă foarte mult, o iubim, ne ajută tot timpul, suntem sănătoşi. Venim în fiecare an cu aceeaşi bucurie, cu acelaşi spor”, a mărturisit Marylisa Buştei, mama fetiţei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfânta Parascheva, 14 octombrie. Rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti pentru putere şi înţelepciune

Mara Bănică îşi face o procedură sângeroasă pentru un ten perfect! ”Vreau să îmi fac sânge albastru”

Accident grav în Comarnic! O femeie a murit pe loc

Zodiile sunt obligate să citească horoscopul, dacă vor să nu aibă necazuri. Astrele vin cu sfaturi pentru această perioadă

VESTE ȘOC în Rusia. A MURIT în Ucraina. A fost deja înmormântat lângă MOSCOVA cu funeralii publice

,,Ne mutăm.” Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare. Ce a pățit prezentatoarea TV

George Simion caută candidați pe internet. Încrezător privind spre Italia: „AUR va câștiga guvernarea în România”,

Dan Petrescu, dat afară de Neluțu Varga de la CFR – Planul patronului din umbră, câți bani ar urma să primească Bursucul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies