De cand Bianca s-a maritat, lui Cristea ii merge de minune in afaceri! Fotbalistul isi va lansa o linie de costume, iar mama copilului sau a fost solicitata ca imagine la o sala de finess de lux!

Orice ar face, lui Adrian Cristea ii merge de minune atunci cand se asociaza cu mama fetitei sale! Astfel, in ultima vreme, alaturi de ea, si-a facut o linie de costume masculine, in plus, afacerile ii merg ca unse!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIn scurt timp, jucatorul Stelei va fi asociat cu omul de afaceri Cristea nu cu barbatul monden care se iubea cu Bianca Dragusanu! De cand si-a terminat socotelile cu roscata, basca ea s-a si maritat cu Victor Slav, fotbalistul s-a implicat intr-o serie de business-uri care ii vor asigura un viitor dupa ce isi va pune ghetele in cui! De pilda, el se pregateste intens sa dea drumul unui magazin de produse vestimentare pentru barbati, foarte elegante, care sa concureze cu nume grele de pe piata modei masculine! fara descriereMai mult, fabrica de mobila din Iasi, pe care i-o administreaza Denisa Nechifor, este pe profit, cu incasari foarte mari in ultimul an! Basca, la “afacerile familiei” a aparut o noua sursa de venit! De cateva zile, Denisa a fost solicitata de Sorin Marcus pentru a fi imaginea salilor sale de fitness din Bucuresti! Blonda a acceptat, fireste pe o suma frumusica si, in urmatoarele sase luni, ea va prezenta peste tot costumul revolutionar de antrenament adus special din Germania!

In atari conditii, in aceste asocieri de afaceri, Adi Cristea si Denisa Nechifor au viitorul financiar asigurat! Si, cine stie, poate, intr-o buna zi, isi vor da si o sansa in plan sentimental!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate