De cand s-a casatorit cu Teo, Constantin Iosef a participat la un singur turneu international de poker. Vezi cati bani a castigat!

Unul dintre motivele despartirii dintre Teo Trandafir si Constantin Iosef ar putea fi si pasiunea fostului rubgist pentru poker. Desi Teo a declarat ca-i intelege pasiunea si ca-l lase sa se joace, de cand s-au casatorit, Iosef a participat la un singur turneu international, in Franta, unde s-a clasat pe locul 18.

Distribuie pe:

fara descriere"Eu am incredere in el si nu l-am verificat niciodata. Nu stiu nici daca a castigat, nici daca a pierdut, nu e treaba mea. Constantin a incercat sa ma invete sa joc poker, insa nu e pentru mine", declara Teo, in vara acestui an.

De la nunta celor doi, de pe 2 iunie 2012, Constantin Iosef a ajuns sa mai concureze la un singur turneu international de poker, desi obisnuia sa mearga la macar trei-patru concursuri pe an. Pe 14 septembrie 2012, fostul rubgist a participat la "Openul Frantei" de la Annecy, unde a ocupat pozitia a 18-a si a primit un cec in valoare de 1.242 de euro. Interesant este faptul ca Annecy este localitatea de resedinta a lui Iosef din Franta, tot acolo locuind si fosta sotie, Cerasela Hordobetiu, cei doi copii ai lor, dar si mama lui Iosef!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate