De ce a decis Andreea Marin sa mearga la o cura de detoxifiere: "Eram vai de capul meu, am izbucnit in plans" - VEZI cum si-a revenit

Andreea Marin a decis sa mearga la Bodrum pentru a urma o cura de detoxifiere ce a durat 10 zile. ##VIDEO116642##

Distribuie pe:

fara descriereFosta kalooga_36441" Zana" a surprizelor s-a simtit extraordinar dupa perioada in care nu a mancat mancare ci a baut numai sucuri si supe.

"Eu n-am plecat pe drumul unei toxifieri pentru ca voiam sa slabesc ci pentru ca aveam probleme de sanatate. Mi-am facut analizele si mi s-a spus ca corpul meu are nevoie de un soc in sensul pozitiv. Exista un blocaj interior si trebuie sa repun corpul pe drumul cel bun. Inseamna o echilibrare a corpului, dar si a sufletului. De dimineata pana seara timp de 10 zile am baut doar si n-am mancat nimic si nu am simtit niciodata pofta de mancare. Sucurile si supele in cantitati importante pe care le beam o data la o ora si jumatate erau atat de consistente incat simteam ca am stomacul plin. Apoi aveam yoga si coprul functiona altfel. Cand m-am dus eram ca o babuta, ma durea spatele, eram vai de capul meu. Cand am depasit primele 5 zile am avut si o descarcare emotionala, la sfarsitul unei ore de yoga am izbucnit in plans si m-am descarcat" a spus Andreea la WOWbiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate