De ce a lipsit “faimoasa” Larisa de la Exatlon la nunta lui Draghia! Toata lumea a fost socata de absenta ei de la ceremonie EXCLUSIV

Vedete

De ce a lipsit “faimoasa” Larisa de la Exatlon la nunta lui Draghia! Toata lumea a fost socata de absenta ei de la ceremonie EXCLUSIV

Surpriza, una dintre cele mai indragite concurente din Republica Dominicana nu a venit la casatoria lui Vladimir Draghia!

In urma cu cateva zile, Vladimir Draghia s-a insurat! Castigatorul de la Exatlon Romania si-a unit destinele cu Alice Cavaleru, femeia care i-a daruit o fetita!

Cum era de asteptat, la evenimentul cel mai important din viata “faimosului” au participat si colegi din show-ul de supravietuire, printre ei “vulturii”, Catalin Cazacu si Giani Kirita, Anca Surdu sau Diana Bulimar, dar si “razboinicii” Stefan Floroaica, Alex “Bentita” si Roxana Moise.

Larisa de la Exatlon a surprins la nunta lui Vladimir Draghia! "Sotul meu i-a transmis un mesaj de felicitare"

In mod cu totul surprinzator a lipsit Larisa Vasile, concurenta care a avut o relatie foarte buna cu Vladimir in Republica Dominicana si singura din echipa care a venit sa il intampine pe actor la aeroport, la intoarcerea in tara! Sa se fi rupt acum insa lantul de iubire? (citeste declaratia surprinzatoare a Iuliei Albu despre tinuta purtata la nunta de sotia lui Vladimir Draghia)

Contactata telefonic, Larisa a spus ca nici vorba de asa ceva, insa programul nu i-a permis sa ajunga la casatoria lui Vladimir la Mamaia.

“Mi-a trimis invitatia la nunta si chiar m-am bucurat ca s-a decis sa faca acest pas! Din pacate, nu am putut ajunge la cununie din cauza orelor de aerobic pe care le tin in Bucuresti! Colega mea este in concediu si nu pot sa parasesc orasul absolut deloc! Sotul meu i-a transmis un mesaj de felicitare din partea noastra lui Vladimir si sper sa ma intalnesc cu el sa ii spun si personal “Casa de piatra”! Este un om special si merita sa fie fericit”, a declarat “faimoasa”, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!