De ce a murit de fapt prezentatorul tv George Berevoianu! "Urma sa se interneze"

Jurnalistul George Berevoianu a murit miercuri, iar anuntul a fost facut de realizatorul tv Rares Bogdan.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Anuntul mortii lui George Berevoianu a fost facut chiar de colegii sai de la Realitatea tv. 

La scurt timp, un apropiat al sau avea sa ofere amanunte emotionante despre jurnalistul disparut mult prea devreme, si despre boala care l-a macinat in ultimii ani.

"Am fost alaturi de el in ultimii ani si l-am ajutat cat am putut. In aceasta dimineata era fericit pentru ca ii era ceva mai bine. Imi multumea tot timpul, stia el de ce. Isi dorea foarte mult sa intoarca si el binele pentru alti pacienti si in acest sens ne facusem planuri mari.

Sambata trecuta am trecut prin localitatea lui de origine, o localitate frumoasa, la poale de munte, intre Campulung si Curtea de Arges. Ma batea gandul sa-l vizitez, stiam ca era acasa. Nu am vrut sa-l deranjez. Cred ca s-ar fi bucurat. Regret ca nu l-am vizitat. Stabilisem sa ne vedem la Spitalul Colentina, unde urma sa se interneze.

Era un om deosebit! Iubea oamenii, isi iubea nespus profesia de jurnalist. Vorbea frumos despre colegii lui si ii era dor de ei. Incepuse sa-i creada Dumnezei pe medici si cred ca avea dreptate. Unii chiar sunt Dumnezei adusi pe pamant, dar pentru el, nu au mai putut face nimic! Regret pierderea lui!", este mesajul lui Vasile Barbu, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor. 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate