De ce a murit Elvis Presley? Adevarul iese la iveală după ani de zile

Cauza morții lui Elvis Presley a fost un mister multă vreme, deși pe cetificatul de deces nu apare adevaratul motiv.


In articol:

Una din cele mai mari tragedii ale secolului 20 a fost dispariția mult prea devreme a lui Elvis Presley, la vârsta de doar 42 de ani.

O lume întreagă a suferit după ce Regele Rock 'n' Roll a murit subit. Artistul american a lăsat în urma lui fani îndurerați, muzica inegalabilă dar și multe semne de întrebare.

„Fără Elvis n-am fi ce suntem” spusese cândva plin de respect unul din pionierii rockului, Buddy Holly.

Oficial, la cererea familiei, cauza decesului este una dintre cele mai simple, și anume atacul de cord, însă chiar dacă nu apare nimic altceva pe certificatul de deces, mulți cred că altceva a fost la mijloc.

Se știa că Elvis consumă medicamente, însă doar el și doctorul său cunoșteau ce fel de medicamente erau.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au apărut de mâna la o petrecere! Toată lumea a întors capul după ei

Citeste si: Simona Gherghe a decis să-și vaccineze antigripal toată familia: ”E musai să-l facem”

Citeste si: De ce nu poate face copii Dorian Popa

Medicul personal al regelui Rock ‘n’ Roll-ului, George Nichopoulos, ar fi declarat “Eu l-am ucis pe Elvis Presley!”. Un cunoscut a făcut dezvaluirea tulburătoare pentru publicaţia americană “National Enquirer”.

Deși imediat după decesul artistului, medicul a negat cu vehemență că i-ar fi prescris medicamente cu substanțe interzise, susținand ca i-a prescris doar pastile vitaminizante, "vitaminele" l-au făcut pe Elvis să ajungă la o greutate de 130 kg iar starea sa de sănătate

să se degradeze considerabil.

Elvis ar fi murit de la o supradoză

În urma autopsiei, nu mai puțin de 14 substanțe interzise au fost depistate în organismul cântărețului american, printre care codeină, morfină și valium.

Toate aceste medicamente erau menite să îi atenueze unele stări, cum ar fi insomnia, hipertensiunea, intestinul iritabil, durerile reumatice și multe altele.

Însă aceste pastile, peste 10.000 într-un an, nu au făcut nimic altceva decat să îl ucidă pe Elvis.

Elvis Presley nu este singurul cântăreț legendar care a murit din cauza consumului de medicamente. Supradozarea unor substanțe este o cauză a deceselor des întâlnită, mai ales în rândul artiștilor. Și Michael Jackson a murit într-un mod similar, și anume din cauza utilizării excesive a unor substanțe prescrise, însă foarte periculoase.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies