De ce a plecat, de fapt, Roxana Dobre de acasa? Florin Salam a tipat la ea noaptea, tarziu

Autor: A.M.

Roxana Dobre a vorbit la un post de televiziune despre motivele care au facut-o sa isi ia bagajele si sa plece de acasa cu tot cu copii.

 

Dupa ce s-a zvonit ca bruneta l-ar fi lasat pe Florin Salam pentru fostul ei amant, Roxana Dobre a facut lumina in acest caz si a dat de inteles ca cineva din familie a provocat aceste zvonuri.

 

Mai mult, se pare ca bruneta a decis sa plece de acasa dupa ce a avut parte de o cearta conjugala.

"Am avut o iesire mai neobisnuita. Este adevărat că am plecat de acasă, dar doar ne-am ciondănit puţin şi ca orice femeie supărată am plecat. Nu am făcut asta pentru un alt bărbat. Doar soţul meu şi mama mea mă cunosc cel mai bine. Când vii cu speculaţii la adresa unei persoane trebuie să vii cu dovadă. Dacă aş avea o aventură, soţul meu ar fi aflat primul. Dar el ştie pe cine are lângă el, ştie cu cine a făcut doi copii şi nu are nici cea mai mică legătură.

În noaptea respectivă soţul meu a venit foarte revoltat că nu ştiu ce aş fi spus eu unuia dintre membrii familiei.

Eu, foarte revoltată, pentru că nu era adevărat, am râs ironic şi i-am spus că cum poate să spună aşa ceva. El a spus că nu i se pare normal. Şi eu am zis apoi că îmi iau copiii şi plec, eram foarte nervoasă..."

Citeste continuarea declaratiei pe pagina urmatoare

Nu suport să vină cineva cu minciuni la adresa lui. Totul a pornit de la faptul că cineva a intrat încălţat în casă şi eu am spus că sunt copiii care mai merg pe jos şi să se descalţe.

Nu mi se pare deplasat că am spus asta. E problema lor. Femeie, eşti nebună, cum să pleci, mi-a spus soţul meu", a spus Roxana Dobre.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies