De ce a surprins moartea lui Mihai Constantinescu pe toți apropiații artistului? Motivul pentru care nimeni nu se mai gândea la o nenorocire! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Moartea lui Mihai Constantionescu, o adevărată tragedie pentru lumea muzicii, a surprins pe toată lumea, mai ales că, după cinci luni de comă, de stat la Terapie Intensivă, lucrurile păreau să se îndrepte.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

De altfel, așa cum a spus Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, lucrurile păreau să se îndrepte spre o evoluție favorabilă.

Citeste si: Mihai Constantinescu, cenzurat de regimul comunism! Melodia pe care a scos-o a înfuriat-o pe Elena Ceaușescu

Citeste si: Fosta elevă a lui Mihai Constantinescu, în lacrimi: „Nu pot să cred! E o tragedie cumplită”

Citeste si: Prima declarație a soției lui Mihai Constantinescu, după ce artistul a murit: „Sunt devastată”

”Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, ne-a spus, în exclusivitate, Simona, soția lui Mihai Constantinescu, acum mai puțin de două săptămâni.

Motivul pentru care nimeni nu se mai gândea că Mihai Constantinescu va muri atât de repede

Ieri, imediat după decesul regretatului artist, Simona, soția lui Mihai Constantinescu, ne-a dezvăluit că lucrurile păreau să meargă bine, iar în ultimele zile se vedeau îmbunătățiri mari în starea lui Mihai Constantinescu, motiv pentru care cu toții deveniseră extrem de optimiști. ”Ne gândeam că o să îl și scoatem de la Terapie Intensivă... Aveam motive să fim optimiști, ne gândeam că, poate, îl vom și externa, că îl vom avea, din nou, acasă”, ne-a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Din păcate, spre surprinderea tuturor, starea lui Mihai Constantinescu s-a înrăutățit brusc, marți, spre seară, chiar în timp ce Simona Secrier îl veghea, așa cum a făcut-o zi de zi în ultimele cinci luni. Și, din păcate, inima lui Mihai Constantinescu nu a mai rezistat stopurile cardiace suferite punând capăt vieții marelui artist.

 

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

 

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri cardiace și a fost salvat de medici.

fara descriere

Mihai Constinescu a murit

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Din primele informații, artistul ar fi făcut un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Din primele informații, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de către medici, înainte de a fi pronunțat decesul. „În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat soția lui Mihai Constinescu plângând în hohote, pentru WOWbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate