De ce ai nevoie de servicii IT personalizate pentru afacerea pe care o conduci?

Autor: Amalia Florea

In articol:

Indiferent de natura domeniului în care își desfășoară activitatea, o companie trebuie să se plieze pe dinamica pieței și să recurgă la solutii IT personalizate, cu rol în eficientizarea fluxurilor de lucru. 

În lipsa unor astfel de instrumente, nivelul de competitivitate al organizației respective poate fi unul cât se poate de scăzut, deoarece, utilizarea unor aplicații “universal valabile” inhibă desfășurarea calitativă a proceselor de business și poate genera confuzie printre angajați. 

Așadar, parteneriatul alături de o companie cu rol în dezvoltare de aplicatii software personalizate generează o serie de beneficii pe care niciun antreprenor nu le poate ignora:  

Automatizarea proceselor de business prin software dedicat

Performanța unei companii cu fluxuri de lucru digitalizate se bazează pe automatizarea acestora. Motivul este simplu de intuit: angajații sunt eliberați de task-uri cu un caracter repetitiv, pentru a putea aduce mai multă valoare în cazul unor sarcini ce implică expertiză, concentrare și găsirea de soluții eficiente în timp real. 

Mai mult decât atât, prin automatizarea de procese deja implementate la nivelul companiei, aceste activități ce presupun consecvență și acuratețe pot fi repetate mai simplu și mai eficient, cu un nivel de

transparență mult mai ridicat. 

Soluții eficiente pentru personalizarea interacțiunilor 

Clienții oricărui business dezvoltat (și) pe zona de online trebuie să urmărească personalizări directe și, mai important decât atât, adaptate nevoilor pe care le au. O companie ce își dorește consolidarea relațiilor cu baza de clienți este nevoită să integreze în flux soluții privind interacțiunile personalizate. 

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Acestea pot susține accesul nelimitat pentru un număr cât mai mare de utilizatori, indiferent de sistemul de operare pe care aceștia îl preferă- iOS, Android, Web- sau de terminalul utilizat pentru accesarea anumitor servicii pe site: laptop, smartphone, tabletă sau PC. 

Integrări cu funcționalități specifice unui tip de business

Fiecare business se caracterizează printr-un anumit nivel de unicitate, chiar dacă la prima vedere, modelul implementat se poate asemăna cu cel aplicat de alte companii din aceeași ramură a economiei. 

Particularitățile unei afaceri reprezintă o miză importantă pentru dezvoltarea de aplicații software personalizate, ce permit integrări cu funcționalități specifice. Acestea pot avea un impact semnificativ pe zona de analiză, raportare și marketing. 

Astfel, prin concentrarea asupra efortului comun (companie beneficiară- provider de soluții IT personalizate), privind integrarea funcționalităților specifice, pot fi activate numeroase avantaje competiționale, precum: adaptarea la dinamica pieței, sincronizarea în timp real cu tehnologii de ultimă generație, răspuns mult mai rapid la întrebările/ nevoile clienților. 

Suport IT vital pentru înțelegerea soluțiilor implementate 

Iată încă un avantaj real pentru organizațiile ce apelează la companii cu experiență în dezvoltarea de aplicații software personalizate: sprijinul acordat în timp real, pentru înțelegerea și implementarea acestor soluții. 

Așa cum spuneam și în introducere, soluțiile software “universal valabile” nu se potrivesc pentru orice tip de business. De aceea, este nevoie de integrarea unor funcționalități IT specifice, ca răspuns la particularitățile unei afaceri, sau a unui domeniu de activitate. 

Așadar, pentru ca parteneriatul dintre o companie beneficiară și furnizorul IT să ofere cele mai bune rezultate, chiar și după implementarea soluțiilor respective, cel din urma trebuie să dispună și de resursa umană necesară pentru a oferi suport, ori de câte ori este nevoie. 

Așadar, alege un partener IT ce dezvoltă aplicații software personalizate, conform nevoilor de business din organizația pe care o conduci, deoarece avantajele pe care le generează o astfel de relație sunt nenumărate și îmbunătățesc în timp real activitatea întregii entități. 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Minunile Sfintei Mucenițe Varvara. Aceasta este considerată protectoarea geologilor și a arhitecților

Rugăciune către Sfânta Muceniță Varvara. Aduce vindecare în suferință

Ce sunt Zilele Bubatului? Tradiții și superstiții de Zilele Bubatului

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Vestea nopții despre ION ILIESCU! S-a aflat! Anunţ SOC despre fostul preşedinte al României

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin a scos bombardierele nucleare. Panică mondială

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies