De ce ajunge Oana in spital inaintea procesului cu vrajitoarele?

Oana Zavoranu a ajuns la spital chiar inainte de judecata procesului vrajitoarelor Melissa si Vanessa pe care le-a acuzat ca au inselat-o cu sute de mii de euro. De fapt, Oana a ajuns la vrajitoare pentru a o "trata" de Pepe. Avocatii vrajitoarelor n-au crezut nici atunci, nici acum, in boala Oanei.

Distribuie pe:

fara descriereOana Zavoranu (Foto: Facebook)Inainte de 16 septembrie, zi in care trebuia ca Oana sa fie audiata la Tribunalul Ilfov ca si parte vatamata in dosarul de inselaciune al vrajitoarelor Melissa si Vanessa, diva s-a simtit rau si si-a pierdut cunostinta. Atunci, Oana a ajuns cu ambulanta la Spitalul Elias, ea acuzand dureri mari de cap. Iubitul ei, Razvan Dumitrescu, declara atunci ca vedeta ar fi suspecta de sinuzita si ca in urma cu 10 ani aceasta  a fost internata cu sinuzita, boala care a debutat si atunci cu dureri foarte mari de cap.

La procesul din 16 noiembrie, avocatii vrajitoarelor au declarat ca Oana "e bolnav inchipuit”. Vrajitoarele au proces si pe 13 decembrie, Oana ajungand din nou in spital cu doar cateva zile inainte de judecarea dosarului. De aceasta data, diva ar fi incercat sa se sinucida, dupa ce a inghitit un pumn de pastile, asa ca a fost transportata de urgenta la Spitalul Floreasca. Si acum, avocatii vrajitoarelor ne-au declarat ca nu cred ca Oana a incercat sa se sinucida. "Mai degraba a luat foarte multe medicamente pe care le-a amestecat cu bautura si de aici intoxicarea cu pilule”, a afirmat un avocat., care a precizat ca bruneta se cam teme de vrajitoare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate