De ce are de fapt Stela Popescu locul de veci in cimitirul din Cernica!

Stela Popescu si-a dorit sa fie inmormantata langa sotul ei, textierul Mihai Puiu Maximilian, care a murit in urma cu 19 ani. Acesta are mormantul in cimitirul din Cernica, acesta fiind locul unde se afla si alte persoane dragi ale marii actrite.

Autor: C.L.

De ce locul de veci este tocmai la Cernica? Raspunsul l-a dat chiar marea actrita in urma cu ceva timp, cand a precizat ca alegerea a fost de fapt a sotului ei. “Puiu iubea apa. De aceea avem casa la mare. Se arunca in apa dimineata si venea dupa mult timp la mal”, a povestit Stela Popescu.

Citeste si: Cu glasul tremurand, Arsinel a tinut un discurs la final de slujba: "Incepand de azi, o noua stea va straluci pe cer, in constelatia marilor valori care nu mai sunt printre noi

De altfel, si casa de la Buftea este tot pe malul apei. Asa ca, nu putea sa gaseasca un loc mai bun pentru “somnul de veci” decat tot pe malul unei ape, iar cimitirul se afla chiar pe malului Lacului Cernica.

Pentru a fi alaturi de sotul ei, actrita si-a dorit sa fie ingropata tot la Cernica. Acesta este si motivul pentru care familia a refuzat locul de veci de la cimitirul Bellu, oferit de Municipalitate. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies