De ce boală suferă Adela Popescu! A ajuns la spital și toată lumea a crezut că are coronavirus, dar ea...

Adela Popescu bolnavă. Vedeta tv a ajuns la spital și toți au crezut că are coronavirus, însă boala ei e cu totul alta.

Autor: C.L.

In articol:

Adela Popescu bolnavă. Vedeta tv s-a întors luni, 29 iunie la emisiunea pe care o prezintă alături de Cove, deși este încă bolnavă.

Adela Popescu bolnavă. Vedeta tv a ajuns la spital cu dureri mari în zona abdomenului și după aproape o săptămână petrecută pe patul de spital, Adela Popescu a primit diagnosticul de la medici. ” S-a descoperit o inflamație a intestinului, dar nu se știa exact ce e. Mi s-au făcut analize, mai multe investigații și s-a descoperit că am o bacterie, extrem de periculoasă. Este o bacterie care se găsesște în mod special în carnea de pui insuficient gătită. Acum fac tratament cu antibiotic”, a precizat Adela Popescu chiar în emisiune.

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, amănunte picante din dormitor: „Când cei mici merg la somn, noi...”

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Adela Popescu, distrusă! A rămas singură cu doi copii mici

Adela Popescu bolnavă! Toată echipa de la Vorbește lumea și-a făcut testul de coronavirus

Adela Popescu a infirmat și zvonurile privind faptul că ar fi infectată cu coronavirus. “Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test COVID, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat Adela Popescu.

Ocum, pentru a fi siguri că toată lumea este bine, Cove a mărturisit în emisiunea de luni că săptămâna trecută toată echipa de la Vorbește lumea s-a testat de COVID-19. ”Toți ne-am făcut testul și toți suntem sănătoși”

Citeste si: Adela Popescu și-a retras băiețelul cel mare de la grădiniță. Motivul pentru care a luat această decizie

Adela Popescu bolnavă. S-a pozat cu branula în mână

Adela Popescu bolnavă. Vedeta tv a fost externată la finalul săptămânii trecute, după ce a primit diagnosticul de la medici. Sâmbătă, Adela Popescu a publicat o fotografie pe rețelele sociale pentru a-și informa fanii că este acasă și că este bine. Vedeta era la piscină, dar nu puteam să nu observăm că aceasta încă avea branula, semn că urmează tratamentul cu antibiotic de acasă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies