De ce credeti ca doctorul vedetelor nu a fost arestat? Iata motivatia judecatorilor

Doctorul vedetelor Abu Kasem este cercetat in libertate deoarece "are casa", "e tanar" si "este integrat în societate, fiind un medic preocupat de perfectionarea sa profesionala". Asa sustin judecatorii Curtii de Apel Bucuresti in motivarea sentintei definitive prin care au respins cererea procurorilor de arestare preventiva a medicului acuzat de evaziune fiscala.

Distribuie pe:

fara descriereDoctorul Kasem a venit la Tribunal cu sotia de manaJudecatorii n-au tinut cont de acuzatiile aduse de procurori cum ca medicul Abu Kasem a facut aproape 150 de operatii estetice, implanturi mamare, sau lipo-aspiratii, declarand in evidenta contabila incasari foarte mici, în timp ce interventiile chirurgicale efectuate aveau costuri cuprinse intre 3.000 si 5.000 euro.  In cererea de arestare, anchetatorii au mai sustinut ca "in contextul in care categoriilor de salariati si pensionari le sunt percepute taxe si impozite, cei care beneficiaza de cele mai mari sume de bani, din profituri, eludeaza cu nonsalanta legea, ajungandu-se ca nici macar aparenta de legalitate sa nu mai fie pastrata". Judecatorii insa n-au fost impresionati de sustinerile procurorilor.

Curtea de Apel a considerat ca "nu se poate retine ca medicul prezinta pericolul social”, dar si ca nu exista probe privind „existenta unui prejudiciu”. Magistratii au luat de bun ce au declarat cei trei avocati ai doctorului cum ca acesta "este o persoana deosebita, un medic foarte bun cunoscut atat pe plan national cat si international, face parte din numeroase asociatii medicale, este specializat in domeniul sau de activitate".

Chiar daca va fi cercetat in libertate, doctorul Kasem nu are voie sa paraseasca tara timp de 30 de zile. Abu Kasem a devenit celebru dupa ce a operat mai multe vedete, printre care Nicoleta Luciu si Laurette.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate