De ce Diana Dumitrescu continua sa apara singura la evenimente desi are iubit? Blonda a pus la punct o adevarata strategie post-divort

Desi si-a reluat viata sociala, dupa divortul din vara acestui an de regizorul si producatorul Ducu Ion, Diana Dumitrescu continua sa fie precauta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIar prima regula a strategiei pe care si-a stabilit-o singura, dupa ruptura de fostul ei sot, Ducu Ion, a fost aceea de a nu-si mai expune viata privata. Drept dovada, desi in prezent este implicata intr-o alta relatie si nu mai este o noutate faptul ca traieste o poveste de dragoste cu Dan Radulescu, Diana Dumitrescu prefera sa iasa singura la evenimente.fara descriere “Are o strategie post-divort. Si-a impus sa nu-si mai expuna atat de mult viata personala si respecta lucrul acesta.Vrea sa lase sa treaca valul acesta, sa se obisnuiasca lumea cu ideea divortului ei de Ducu Ion si cu cea ca amandoi si-au refacut vietile si abia apoi o sa inceapa sa iasa cu partenerul ei la evenimente publice. Sunt regulile pe care si le-a impus singura”, ne-a declarat o persoana din anturajul Dianei Dumitrescu, incercand sa explice de ce actrita nu se afiseza nici acum la bratul noului ei partener.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate