De ce e în continuare virgină Simona de la ”Puterea Dragostei”! Frumoasa vorbește, fără inhibiții, despre acest subiect! Dezvăluiri exclusive!

Simona de la ”Puterea Dragostei”, tânără îndrăgostită de Culiță Sterp, s-a făcut remarcată în show-ul fenomen moderat de Andreea Mantea nu doar pentru formele ei de invidiat, ci și pentru o particularitate destul de rară în zilele noastre: la 20 de ani este, încă, virgină.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De-a lungul timpul însă, ea a preferat să nu vorbească despre acest subiect, Simona de la ”Puterea Dragostei” fiind extrem de zgârcită în a da amănunte pe marginea acestui subiect.

Citeste si: A EXPLODAT BOMBA la Puterea dragostei! Culiță Sterp, declarație șoc! "Îmi place mult Plușica!" EXCLUSIV

Citeste si: Imaginile pe care frații Sterp ar da orice să le vadă live! Roxana și Simona de la ”Puterea Dragostei”, show total, la piscină! Culiță și Iancu vor face infarct! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Simona de la ”Puterea Dragostei”, declarații fierbinți despre Culiță Sterp! Nu îl poate uita pe artist EXCLUSIV

Cu toate acestea, Simona de la ”Puterea Dragostei” și-a deschis sufletul în fața reporterilor WOWbiz.ro, cu atât mai mult cu cât, după zecile, chiar sutele de întrebări primite pe această temă, s-a decis să vorbească despre subiectul feciorieio sale. ”Da, sunt încă virgină, chiar dacă am 20 de ani. Și, cred eu, în situația mea, nici nu ar fi putut fi altfel. În primul rând, datorită educațieie pe care am primit-o în familie”, ne-a spus Simona de la ”Puterea Dragostei”, în exclusivitate.

Apoi, ne-a mai dezăvluit ea, niciun băiat nu ”risca” prea mult să se apropie de ea. ”Am cinci frați, iar toți 5 sunt foarte protectori cu mine. Eu, oricum, sunt mai băiețoasă, dar, de-a lungul anilor de adolescență, niciun băiat nu se apropia de mine când mă vedea înconjurată de frații mei. M-au protejat cât au putut ei mai bine, iar cei care ar fi vrut să mă impresioneze, ar fi trebuit să fie foarte abili ca să nu fie descoperiți de frații mei. Iar când vine vorba de discuții în urma cărora să ajung în patul lor… ce ar fi putut să inventeze ca să nu îmi dau seama că e doar vrăjeală, având doar băieți în jurul meu?!”, ne-a mai spus, râzând, Simona de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

În orice caz, dacă tot a ajuns la 20 de ani și a rămas feciiară, Simona de la ”Puterea Dragostei” este decisă să își dăruiască virginitatea unui bărbat care să o merite, pe deplin. ”Trebuie să îl iubesc cu adevărat ca să mă dăruiesc unui bărbat”, ne-a mai dezvăluit frumoasa minionă.

 

Simona de la ”Puterea Dragostei”, îndrăgostită de Culiţă Sterp

 

De altfel, de-a lungul timpului, Simona de la ”Puterea Dragostei” l-a tot ”vânat” pe Culiță Sterp, cei doi fiind, la un moment dat, și subiectul unei petreceri de nuntă în casa show-ului moderat de Andreea Mantea. De altfel, de-a lungul timpului, Simona de la ”Puterea Dragostei” l-a tot ”vânat” pe Culiță Sterp, cei doi fiind, la un moment dat, și subiectul unei petreceri de nuntă în casa show-ului moderat de Andreea Mantea. ”De Culiță nu am mai auzit nimic... Nu m-a contactat niciodată. Dacă el nu mă căută... Mi-a spus că el vrea să fie căutat, m-a căutat el o dată, de două ori, de trei ori, iar eu nu i-am scris deloc. I-am spus că eu sunt orgolioasă și nu o să îl caut”, ne-a spus, în exclusivitate, Simona de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, focoasa fostă concurentă nu renunță să spere că, până la urmă, între ei va fi totuși ceva.

fara descriere

”Mă gândesc la el. Nu zilnic... De cinci ori pe zi... Nu știam dacă să o recunosc sau nu, dar, la o adică...”, spune Simona de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluindu-și marea dorință: o relație cu celebrul Culiță Sterp, o relație care, crede ea, în adâncul sufletului, ar avea reale șanse de reușită pe termen lung.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate