De ce e innebunita Iulia Vantur dupa Salman Khan? Uite ce filme tari are si cand poti sa le vezi si in Romania!

Povestea Tigrului, ce va avea premiera in cinematografele din Romania (lantul Cinema City) in data de 6 Decembrie 2013, este ultimul film al lui Salman Khan.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Tot in Decembrie 2013, vor mai fi lansate pe DVD si ultimele doua filme ale lui Salman Khan: "Ready" (Pregatit pentru a iubi) si "Dabangg 2" (Fara frica 2), intr-o colectie de 7 DVD-uri cu ziarul Libertatea.

fara descriereEk Tha Tiger/Povestea Tigrului - este cel mai nou film al lui Salman Kan si va putea fi vizionat in cinematografele din Romania din data de 6 decembrie..

fara descriereÎn lumea întunecată a serviciilor secrete şi a spionajului toate informaţiile sunt protejate în numele securităţii naţionale. Însă din dosarele bine păzite mai scapă unele poveşti, poveşti care devin legende. Aceasta este o astfel de poveste... O poveste care a cutremurat întreaga lume întunecată. Într-un cartier din New Delhi în care locuiesc angajaţi ai guvernului trăieşte şi un burlac aspru, frumos şi misterios, despre care vecinii nu ştiu nimic.

Şi asta pentru că este cel mai bun spion al Indiei, un ofiţer în cadrul serviciului de informaţii externe, RAW. Acest om este cunoscut chiar şi în lumea oficială sub numele de TIGRUL (Salman Khan). Tigrul este trimis într-o misiune relativ uşoară în Dublin, Irlanda, pentru a urmări un om de ştiinţă din India care este suspectat a divulga rezultatele cercetărilor sale autorităţii de apărare din Pakistan. Tigrul încearcă să îl întâlnească pe acesta, însă nu este posibil. Încearcă apoi să se împrietenească cu menajera omului de ştiinţă, Zoya (Katrina Kaif). Pe măură ce se apropie de Zoya... Tigrul începe să-şi descopere latura umană.

Pentru prima dată în viaţa lui, Tigrul se îndrăgosteşte...


Ceea ce urmează este o călătorie tumultoasă în care se îmbarcă Tigrul şi Zoya, înfruntând lumea întunecată a serviciilor secrete şi a spionajului care le interzice soldaţilor să se îndrăgostească...

PREZENTAREA PERSONAJELOR TIGRUL

fara descriere(Salman Khan) Tigrul este o armată formată dintr-un singur om. Pe holurile agenţiei RAW, Tigrul este o legendă. Foarte puţine persoane îi cunosc numele adevărat. Însă sub duritatea acestuia se ascunde un suflet singur în care au amorţit toate sentimentele omeneşti. Până când intră în viaţa lui Zoya...

ZOYA (Katrina Kaif)

fara descriereZoya este o tânără britanică de origine indiană, studentă la Academia de Dans din cadrul binecunoscutului Trinity College din Dublin, Irlanda. Vivace, iubitoare de distracţie, cu inima bună şi uimitor de frumoasă, Zoya debordează de energie şi farmec. E nevoie de o singură întâlnire cu Tigrul pentru ca acesta să fie captivat de energia fetei.

SHENOY (Girish Karnad)

fara descriereFigura tatălui, a mentorului şi a şefului, Shenoy a fost cel care l-a botezat pe „Tigru”. Fiind numele cel mai respectat şi experimentat din RAW, acesta deţine poziţia de şef al RAW. Shenoy este un om de o inteligenţă deosebită, având idealuri înalte şi un simţ neclintit al datoriei. Toate sunt puse la încercare... atunci când protejatul său, Tigrul, se hotărăşte să-şi urmeze inima.

GOPI (Ranveer Shorey)

fara descriereGopi este una dintre cele mai luminate minţi recrutate de Shenoy pentru RAW. El şi Tigrul s-au format împreună, pentru a deveni cei mai de încredere agenţi RAW şi buni prieteni. Mai mult decât un prieten, Gopi a rămas conştiinţa şi umbra permanentă a Tigrului. Este probabil singura persoană din lume care ştie exact ce face tigrul într-un anumit moment.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate