De ce era pedofilul olandez obsedat de refrenul unei piese a anilor '90? ”Am să-ți dau un pupic pe nas...”

Joop Visscher, olandezul suspectat că a violat și ucis o fetiță din Dâmbovița, era obsedat de melodia unei trupe belgiene.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Pedofilul olandez acuzat că a ucis o fetiță din România pentru ca ulterior să-și ia viața, era obsedat de meloda ”Anne” a trupei belgiene ”Clouseau”. De fapt, el era ”bântuit” de un vers al melodiei care ună cam așa: ”...și am să-ți dau un pupic pe nas iar tu nici măcar n-o să observi”.

Citeste si: Pedofilul olandez: ”Mi-ai dat block pe Facebook și urmează să mori”! Piesa bizară compusă de Joop pe vremea când făcea pe DJ-ul

Citeste si: Incredibil, criminalul olandez a fost internat ani de zile la psihiatrie! Ce avea să se întâmple însă cu el după ce a plecat din spital!

Citeste si: Johannes Visscher, demonul care mima că e om normal! Ce spun psihologii despre criminalul olandez: „Trăia într-un camuflaj perfect”

În 2012, Joop Visscher a postat pe contul lui de Youtube melodia trupei preferate însă în locul videoclipului a scris versul respectiv pe un fundal albastru și l-a lăsat să ”ruleze” timp de două minute și jumătate cât ține piesa. Este greu de înțeles chiar și pentru specialiști la ce se gândea în acel moment bărbatul, însă textul naște astăzi fiori pe șira spinării atunci când punem în context faptele olandezului de acum câteva zile.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate