De ce îi era frică lui Răzvan Ciobanu? Menajera lui face declarații: "Îmi dădea mesaj noaptea"

De ce îi era frică lui Răzvan Ciobanu și de ce schimba des codul de acces în apartamentul în care locuia? Menajera lui face declarații

Autor: R.L.

In articol:

Menajera lui Răzvan Ciobanu a făcut declarații despre ultimele luni din viața creatorului de modă care a murit în a doua zi de Paște, în Constanța, în urma unui grav accident de circulație.

Femeia care făcea curățenie în apartamentul și atelierul lui Răzvan Ciobanu, împreună cu sora ei, a povestit că avea obiceiul să schimbe foarte des codul de acces în apartamentul lui. De ce se temea Răzvan Ciobanu și de ce schimba PIN-ul de acces în casă?

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

"Schimba codul de la ușă tot timpul. Îmi dădea mesaj noaptea cu celălalt cod. I-am zis că m-a înnebunit cu ele. Nu îmi spunea cum și de ce. Ultima dată l-a schimbat când am mers eu la el. Erau momente cânc chiar nu avea bani și ni se făcea milă de el", a declarat menajera lui Răzvan Ciobanu într-un interviu pentru un post de televiziune.

Primele declarații ale menajerei lui Răzvan Ciobanu: "Stătea cu capul plecat și mi-a spus că îi e rușine"

Menajera lui Răzvan Ciobanu a făcut primele declarații după moartea lui.

Femeia care făcea curățenie în apartamentul în care locuia Răzvan Ciobanu a vorbit despre datoriile lui și a povestit că nu întotdeauna își primea banii la timp. Menajera a povestit un episod incredibil, petrecut pe patul de spital: Răzvan Ciobanu plângea și și-a cerut scuze că nu a putut-o plăti la timp.

"Am început să lucrăm cu el anul trecut. Mergeam şi făceam curăţenie la el în apartament, dar şi la atelier. Ştiu că voia sa închirieze un alt apartament, ca să se mute. Spunea că nu mai vrea să stea acolo unde a stat cu iubitul, pentru că locul ăla îi trezea prea multe amintiri.
Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul.

M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească", a declarat menajera lui Răzvan Ciobanu pentru un post de televiziune.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu l-a sunat pe fostul Roxanei de la Puterea Dragostei! Discuția e incredibilă: ”Nu te juca cu mine, că îți stric totul și vii și acasă de-acolo”

Cadavrul lui Răzvan Ciobanu jefuit după accident!? "Mi-a atras atenția lipsa ceasului..."

Alex Bodi, mărturii despre cele mai grele momente din viața lui: "Depresia e din cap..."

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies