De ce își ține George Simion iubita ascunsă. Liderul AUR a spus în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” când îi va dezvălui identitatea

George Simion a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” care este motivul pentru care își ține ascunsă iubita.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, George Simion a spus care este motivul pentru care nu dezvăluie identitatea iubitei.

De ce își ține George Simion iubita ascunsă

Invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, George Simion a vorbit pentru prima dată despre identitatea iubitei.

De ce vă țineți iubita ascunsă? ”, a fost întrebarea moderatoarei, Denise Rifai, la care liderul AUR a mărturisit care este motivul pentru care nu-și face cunoscută public iubita.

Citeste si: Cine sunt părinții lui George Simion. Tatăl președintelui AUR, agresiv cu oamenii legii

Liderul AUR a spus că odată cu dezvăluirea identității iubitei, aceasta va avea de suferit din cauza poziției politice pe care o are politicianul. Totodată, acesta a mărturisit că nu-și dorește ca viitoarea soție să fie judecată pentru deciziile luate de el, în politică.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

De ce își ține George Simion iubita ascunsă

„Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat s.a.m.d.

Îmi pare rău de ceea ce am scris pe blog, dar cu toții avem talente de poet, la un moment dat. Nu e ficțiune, așa am simțit la momentul ăla, aveam 22-23 de ani.”, a spus George Simion.

George Simion s-a născut pe 21 septembrie 1986, în Focșani, Vrancea. A absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr din București și a urmat Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București, iar în perioada 2008-2010 a studiat pentru masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specializarea „Crimele comunismului”.

George Simion a devenit cunoscut în anul 2019, când a înfiinţat partidul  Alianţa pentru Unirea Românilor .  În cadrul unui interviu, liderul AUR a dezvăluit că este implicat într-o relație și ca anul viitor intenționează să se căsătorească cu iubita lui.

De ce își ține George Simion iubita ascunsă

Citeste si: Ce avere are George Simion. Liderul AUR a dezvăluit cât câștigă pe lună

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată.”, a spus liderul AUR.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies