De ce mor tinerii de COVID-19? Un medic a spus tot adevărul: "Au o "strategie" greșită de apărare"

Motivul pentru care tinerii mor în urma infectării cu virusul COVID-19.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Dr. Mihai Craiu a explicat pe pagina sa de socializare motivul pentru care tinerii mor în urma infectării cu virusul COVID-19. Cadrul medical susține că la aceşti pacienţi de vină este o anomalie imună care ar neutraliza tratamentul.

"Mulți "experți" în COVID-19 susțin sus și tare că maladia este un moft și că nu se vaccinează pentru că imunitatea naturală (obținută prin boală) este superioară celei vaccinale.

Citeste si: Raed Arafat, mesaj public pentru români: "Dacă eşti simptomatic, nu te duci la lucru!"

Articolul de față (publicat în una din cele mai prestigioase reviste științifice din lume) arată existența unor autoanticorpi, ce neutralizează interferonul, în formele grave de maladie cu SARS-CoV-2 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

90% din cei infectați cu noul coronavirus fac forme ușoare sau asimptomatice. Dar 10% dezvoltă pneumonie și, din aceștia, cam 2%, insuficiență respiratorie gravă. La început se credea că cei 10% sunt selectați doar din persoanele vârstnice sau având comorbidități. Asta până au început să apară decese la adulții tineri, intubați.

Da, vârsta este importantă! Cel mai mic risc de deces este la copilul <10 ani și crește apoi semnificativ, dublându-se la fiecare 5 ani de viață.

Cum e cu tinerii ce mor inexplicabil?

Cum e cu tinerii ce mor inexplicabil? Unul din principalele mecanisme este o anomalie genetică. Adică acestora le lipsește o parte a genelor responsabile de răspunsul imun corect în fața unei infecții virale. Acești pacienți vor produce autoanticorpi ce blochează "muniția" pe care o folosim în lupta cu virusurile, numită interfenon. Ca și cum un general incompetent ordonă folosirea muniției de antrenament la războiul adevărat.

Coronavirus România

Citeste si: Bilanț coronavirus, 9 septembrie 2021! A treia zi cu peste 2.000 de cazuri

Concluzia? Acele persoane care mor inexplicabil ca urmare a complicațiilor grave ale COVID-19 nu au o infecție mai severă din cauza SARS-CoV-2 ci au o "strategie" greșită de apărare, producând autoanticorpi ce fac rău propriului organism, blocând interferonul ce ar putea impiedica multiplicarea virusului.

Acest răspuns aberant, cu autoanticorpi, e prezent la ~1 din 5 pacienți cu boală gravă.

Dacă faci boala și ai acest tip de anomalie imună te "sinucizi". Dacă acești pacienți se vaccinează nu mor deoarece autoanticorpii nu favorizează dușmanul ce s-ar multiplica în corpul lor, pentru că dușmanul NU EXISTĂ!", a scris medicul.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bilanț coronavirus, 9 septembrie 2021! A treia zi cu peste 2.000 de cazuri

Vaccinarea în România! Câte persoane au fost imunizate în ultimele 24 de ore

Bilanț coronavirus, 8 septembrie 2021. Încă o zi cu peste 2.000 de cazuri noi de COVID-19

Horoscop Zilnic Duminică 24 Octombrie 2021: Vărsătorii sunt hotărâţi să spună lucrurilor pe nume, Peștii vor rezolva anumite probleme din trecut

INTERZIS VACCINUL PFIZER! Decizia luată chiar acum. Cine a oprit vaccinarea

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct de la UE

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies