De ce nu a fost Rodica Popescu Bitanescu la inmormantarile celor doua actrite? Era prietena buna si cu Stela Popescu si cu Cristina Stamate

Rodica Popescu Bitanescu a marturisit ca a avut o relatie speciala cu Stela Popescu. Actrita, in varsta de 79 de ani, a vorbit despre disparitia Stelei Popescu si a dezvaluit ca aceasta se temea de moarte.

Autor: Ana Maria Petre

"Ei ii era frica de moarte. Ea evita mereu subiectul. Dupa mine, Stela a avut mare noroc! Mai mult sa traiesti pe scena decat acasa, a avut langa ea un textier – pe Puiu care a adorat-o", a declarat Rodica Popescu Bitanescu, dupa moareta Stelei Popescu.

Chiar daca se stie ca cele doua actrite au fost apropiate, Rodica Popescu Bitanescu nu a ajuns la inmormantare.

Asa cum nu s-a dus nici miercuri la Bellu, la inmormantarea Cristinei Stamate.

De ce evita Rodica Popescu Bitanescu inmormantarile? Putina lume stie ca actrita a trait o drama. Doua dintre fiintele extrem de dragi ei: mama si fratele au suferit ingrozitor, iar actrita a fost marcata de moartea acestora.

Citeste si: Stela Popescu a murit, iar Alexandru Arsinel nu apucase sa ii spuna niciodata asta. Actorul, in lacrimi: "Imi pare rau ca..."

"Mama a fost imobilizata la pat sapte ani si m-am ocupat de ea pana la sfarsit.

La fel a fost si cu fratele meu, care a avut leucemie si a murit in 2003. Toate aceste lucruri m-au marcat”, a povestit actrita intr-un interviu pentru revista “Taifasuri”.

Tot in acel interviu, Rodica Popescu Bitanescu a marturisit ca nu suporta fotografiile, pentru ca amintirile ii produc multa suferinta.
 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies