De ce nu a intrat Maximilian, fiul lui Marcel Toader, în posesia moștenirii lăsate de tatăl lui: „Eu nu am rămas cu nimic deocamdată”

Au trecut cinci luni de la moartea lui Marcel Toader, iar fiului lui nu a intrat încă în posesia moștenirii lăsate de tatăl lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Marcel Toader a murit fulgerător, la vârsta de 56 de ani, în timp ce se afla în vizită la un prieten, și a lăsat în urma lui datorii uriașe. Fiul lui, Maximilian Toader, nu a intrat încă în posesia moștenirii pe care i-a lăsat-o tatăl lui, deși au trecut cinci luni de la tragedie.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Maximilian Toader a povestit de ce nu poate intra încă în posesia moștenirii lăsate de Marcel Toader. De vină ar fi chiar datoriile pe care le are firma fostului afacerist.

„Este o situaţie foarte complicată, deoarece sunt anumite datorii din punct de vedere juridic pe acea firmă, iar eu nu pot să fac succesiunea, pentru că aş moşteni şi toate datoriile. Pentru că succesiunea se face în felul următor: iei tot ce are el, şi cu bune şi cu rele. Şi datorii şi tot ce avea pe numele lui. Iar eu nu pot să mă bucur de munca tatălui meu, nu pot să mă bucur de ce a rămas în urma din punct de vedere material. Eu nu am rămas cu nimic deocamdată…” a povestit Maximilian Toader în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Din punct de vedere legal, pot să locuiesc acolo. Apartamentul este pe o firmă, firma este în insolvenţă, iar pentru a plăti creditorii trebuie să vând apartamentul, dar nu pot face succesiunea. Datoriile se ridică la 150 de mii de euro, iar preţul apartamentului este de 200.000 de euro. Dar apartamentul intrând în vânzare scade de fiecare dată, cu 10%. Am apelat la anumiţi prieteni care se gândesc să îl cumpere ei, ca să pot achita datoriile”, a mai mărturisit Maximilian Toader.

Citeste si: Cum arată mormântul lui Marcel Toader, la 5 luni de la decesul afaceristului! În ziua în care Toader ar fi împlinit 57 de ani, fina sa l-a vizitat la cimitir: "Te-am găsit la locul tău de veci!" FOTO

fara descriere

Cum și-a petrecut Maximilian, fiul lui Marcel Toader, Crăciunul

Într-un interviu pentru Click, Maximilian Toader a spus că sărbătorile de iarnă au fost diferite în lipsa tatălui și a încercat să aline durerea bunicii lui.

„Am făcut Crăciunul cu familia din partea mamei, apoi am fost la Constanța, la mormântul tatei, și apoi am stat cu bunica. M-am bucurat că este mai bine, și-a mai revenit și a încercat să accepte că tata nu mai este. Am mâncat împreună, a pregătit cele mai gustoase mâncăruri și am încercat să rememorăm clipe. Bunica și-a dorit poze cu tata, iar eu i-am adus tot ce am găsit pe la București. A fost emoționant, am plâns... A trecut atât de repede timpul!”, a spus Maximilian pentru Click.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate