De ce nu are iubită ispita Mircea? Acum s-a aflat totul

S-a aflat de ce nu are iubită ispita Mircea Moldovan!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Ispita Mircea Moldovan de la Insulă este unul dintre cei mai râvniți bărbați din show-ul de televiziune care are loc în Thailanda. Foarte multe femei ar face orice ca Mircea să fie măcar o noapte în compania lui!

Chiar și-așa, Mircea Moldovan nu prea a avut noroc în dragoste și nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche. Astfel, Mircea a povestit într-o emisiune de televiziune un episod trist din viața lui când a aflat că iubita lui i-a dat, practic, papucii.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Încă un cântăreț la Puterea Dragostei! Livian, fiul lui Nelson Mondialu', cântă despre femei, bani și șmecherie

Citeste si: Imagini rare cu fosta atletă Gabriela Szabo la plajă, împreună cu soțul! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Văduva ”Piticului Colorado”, dezvăluiri emoționante: ”Eva va fi mai înaltă decât mine, doctorii spun că va ajunge la 1,40 metri!”

"Nu facem iubite, deocamdată stăm cuminți. Nu este momentul. Da, am fost înșelat. Mi s-a întâmplat cu prima parteneră din Italia, nu aveam timp pentru ea, eram concentrat pe muncă, când femeia vede că poate, încearcă și mai mult. Dezamăgirea a fost că a încercat cu unul care era net inferior mie. Aveam vreo 7, 8 luni. În Italia dacă ajungi la ea acasă e deja foarte serioasă treaba. Mi-a zis cineva că a fost la bar cu cineva, mi-a trimis o fotografie cu ei de mână, eu eram la muncă. Mi-a zis că nu are ce să facă, că eu eram la muncă. Fata avea nevoie să iasă. E o perioadă, un episod, treci peste. Pot să am în continuare încredere în femei. Nu pot să am acum o relație stabilă, nu mă simt pregătit, când voi face asta îmi voi face o familie, va fi ceva serios. Când va fi Monica Belluci a mea, da", a declarat Mircea Moldovan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate