Vedete

De ce nu cred fanii in divortul lui Connect-R? Interpretul incurca data la care s-a separat de Misha!

Connect-R a anuntat azi pe pagina sa de socializare ca nu mai formeaza un cuplu cu sotia lui. Vestea a socat pe toata lumea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


De ce nu cred fanii in divortul lui Connect-R? Interpretul incurca data la care s-a separat de Misha! icon photo


Connect-R a scris ca in urma cu 1 an si 2 saptamani, el si Misha au hotarat „sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru” si ca „viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi”. Multi dintre fanii infocati ai lui Connect-R, mai ales cei care-l cunosc mai bine au scris ca nu cred o iota din ceea ce spune cantaretul.


Connect-R a avut, intr-adevar, un comportament pe retelele de socializare care nu ducea cu gandul ca intre el si Misha ar fi o problema. Artistul a postat inclusiv o imagine in care se afla in pat cu sotia lui, de ziua acesteia, in urma cu mai putin de doua luni. Mai mult, acum cateva saptamani, o ridica in slavi pentru devotamentul ei fata de copil. Ciudat este si faptul ca interpretul a parut sa uite data exacta in care s-a separat de Misha: initial a scris ca s-a intamplat acum aproape doi ani, dupa care a revenit si a scris ca a fost acum un an si doua saptamani. Pe Instagram, Connect-R scrie ca separarea a avut loc acum 1 an si 3 saptamani. La sfarsitul lunii iulie 2017, adica acum un an si 2-3 saptamani, Connect-R mergea la mare cu familia si aparea cu Misha saruntandu-se in fotografii. 


 

 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune