De ce nu cred fanii in divortul lui Connect-R? Interpretul incurca data la care s-a separat de Misha!

Connect-R a anuntat azi pe pagina sa de socializare ca nu mai formeaza un cuplu cu sotia lui. Vestea a socat pe toata lumea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Connect-R a scris ca in urma cu 1 an si 2 saptamani, el si Misha au hotarat „sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru” si ca „viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi”. Multi dintre fanii infocati ai lui Connect-R, mai ales cei care-l cunosc mai bine au scris ca nu cred o iota din ceea ce spune cantaretul.

Connect-R a avut, intr-adevar, un comportament pe retelele de socializare care nu ducea cu gandul ca intre el si Misha ar fi o problema. Artistul a postat inclusiv o imagine in care se afla in pat cu sotia lui, de ziua acesteia, in urma cu mai putin de doua luni. Mai mult, acum cateva saptamani, o ridica in slavi pentru devotamentul ei fata de copil. Ciudat este si faptul ca interpretul a parut sa uite data exacta in care s-a separat de Misha: initial a scris ca s-a intamplat acum aproape doi ani, dupa care a revenit si a scris ca a fost acum un an si doua saptamani. Pe Instagram, Connect-R scrie ca separarea a avut loc acum 1 an si 3 saptamani. La sfarsitul lunii iulie 2017, adica acum un an si 2-3 saptamani, Connect-R mergea la mare cu familia si aparea cu Misha saruntandu-se in fotografii. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: